Denon DJ LC6000 mediasoitin - kontrolleri DJ käyttöön

Tuotenumero
592439

LC6000 DJ Ohjain DNA perheeseen klubisoitannan ykköstykki SC6000 Primen kanssa kuuluva LC6000 on mitä monipuolisin DJ kontrolleri.  Virtual DJ, Serato ja Djay pro yhteensopiva!

Nopea toimitus 1-3 arkipäivää
Kysy tuotteesta
Vero 24% | 0%
Normaalihinta 698,00 € Tarjoushinta 625,00 €
kpl
Helsingin myymälä:2 kpl Heti lähetettävissä
Toimittajan varasto:
Yleensä 5-10 päivää toimitusaika
Toimitus vain: 7,90 € - Tai nouda myymälästämme!
-10%
ALE

LUOVUUDEN UUSI TASO

Samaan DNA perheeseen klubisoitannan ykköstykki SC6000 Primen kanssa kuuluva LC6000 on mitä monipuolisin DJ kontrolleri. Siinä on klubeille täydellinen kontrollien sijoittelu ja tatsi niin standalone- kuin läppäri DJ:den tarpeisiin. Ulkonäöllisesti ja suunnittelullisesti lippulaivamalli SC6000:n kanssa yhteneväinen LC6000 mahdollistaa kakkoslayerin kontrolloinnin Engine OS alustalla. LC6000 toimii niin ikään Seraton DJ Pron, Virtual DJ:n ja Algoriddim djay Pro AI:n kanssa. 8,5” jog wheelit, monitoimintoiset padit, 100mm pitch faderit ja erilliset navigointikontrollit tekevät miksaamisesta moitteettoman näppärää.

TOINEN LAYERI

Denon DJ:llä on ainoana markkinoilla kaksilayerinen mediasoitin, jossa on erilliset ulostulot molemmille layereille. LC6000 PRIME:n avulla toista layeria voidaan ohjata erikseen ja näin huomattavasti helpommin kuin yhdellä soittimella.

AMMATTI-DJ:N VALINTA

LC6000:n yhteensopivuus DJ softien kanssa on välitöntä ja kätevää. Se on yhteensopiva Seraton DJ Pron, Virtual DJ:n ja Algoriddim djay Pro AI:n kanssa.

8.5” JOG Pyörä

LC6000 PRIME:ssä on täysikokoinen 8.5” kapasitiivinen jog wheel HD keskiönäytöllä. Värinäyttöön voi asettaa biisin kansitaiteen tai oman DJ logon sekä soittokohdan ynnä muuta soittamisen kannalta oleellista tietoa.

KONTROLLIT VAILLA VERTAA

Kirsikkana kakun päällä LC6000 PRIME:ssä on kahdeksa jykevää monitoimintoista padia Hot Cue, Loop, Roll ja Slicer toiminnoille. Tämän lisäksi siinä on erilliset looppiosion ja navigoinnin kontrollit, joten homma pysyy hyppysissä tilanteessa kuin tilanteessa.

Korosta ominaisuudet

Ammattimainen rakennuslaatu ja komponentit Säätimet Moottorin KÄYTTÖ Mediasoitteet Plug-and-play yhteensopiva DJ-sovellusten kanssa 8,5" lenkkipyörä RGB-värirenkaalla & jännityksen säätö HD-väripyöränäyttö Sileä 100 mm:n korkeus fader 8 Monitoimiset suorituskykytyynyt Erilliset navigointisäätimet

Saumaton & intuitiivinen automaattinen silmukointi USB-käyttövoimalla (valinnainen virtalähde mukana)

SC6000-, SC6000M- ja SC5000-, SC5000M-kaksikerroksisten mediasoitimiin yhteensopiva LC6000 PRIME tarjoaa erillisen hallinnan. Jäsennys virtaviivaistaa valintatyön kulkuja ja laajentaa luovia ominaisuuksia ilman tietokonetta.

 
 
 

KAKSIAALTOMUOTOINEN NÄKYMÄ

Kosketusnäytöissä on pinottu aaltomuotonäkymä, joka auttaa kohdistamaan kahden itsenäisen raidan toiston visuaalisesti. Liikkuvien aaltomuotojen kokoa voidaan muuttaa kosketusnäytön eleellä tai Select-koodauksen käännöksellä.

 

KIRJASTON SIIRTYMINEN

Valitse ja lataa kappaleita LC6000:n erityisillä navigointisäätimillä tai suoraan liitetyn Prime-soittimen kosketusnäytöltä. Eleohjauksen tai kosketusohjauksen valinta.

 

SUORATOISTO & DROPBOX

Kirjaudu suoraan Beatport LINK-, Beatsource LINK-, SoundCloud-, TIDAL- tai Dropbox-tilillesi. Sekoita heti tämän päivän huippuhitseistä tai sukella syvälle henkilökohtaisen kokoelmasi läpi pilvessä. Lue lisää.

LC6000 PRIME on heti yhteensopiva eri DJ-ohjelmistoalustojen kanssa. Tarjoaa klubityylisen hallinnan haluamasi DJ-ohjelmistoon. USB-virta. Ohjainta ei tarvita.

SEKOITA JA SOVITA

Lisää yksi tai useita LC6000-jätkiä rakentaaksesi kannettavan tietokoneen DJ-kokoonpanon. Yhdistä laite mihin tahansa yhteensopivaan mikseriin, kuten X1850 Prime- tai 4-kanavainen DJ-ohjain, ja lisää kokoonpanoosi täysikokoinen ammattimainen DJ-kansi..

 

USEIDEN KANSIEN HALLINTA

LC6000:n Deck Select -ominaisuuden avulla voit hallita useita ohjelmistopakkauksia yhdellä yksiköllä tai liittää jopa neljä LC6000-yksikköä kunkin kannen itsenäiseen hallintaan.

 

PLUG AND PLAY

LC6000 on powered vain USB-liitännällä, ja se antaa pistokkeen ja toistaa aivan uuden merkityksen DJ-kopissa. Valinnainen virtalähde sisältyy tilanteisiin, joissa väylän teho ei riitä.

YHTEENSOPIVA

Lautaset 8,5" / 216mm (halkaisija) Metallirakenne näytöllä & kapasitiivisella kosketuksella

Lautasnäyttö 3,5" / 89mm (halkaisija) Täysvärinen LED-taustavalaistu näyttö

Liitännät (1) USB Type-B -portti (tietokoneen/mediasoittimen liittämistä varten) (1) Tasavirtalähteen tulo

Virtalähde 12.0V, 2.0A

Mitat (leveys x syvyys x korkeus) 36 x 32 x 12cm

Paino 2,83 kg

Lisätietoja
Valmistajan TuotenumeroLC6000
EAN0694318025154
Tarjous voimassa29.2.2024
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

Lisää tältä tuotemerkiltä