AKG K-72 suljetut kuulokkeet 16 - 20kHz, 112 dB

Sku
216368

K-72 suljetut kuulokkeet 16 - 20kHz, 112 dB SPL/V, syöttöteho enintään 200mW, 32 ohmia, kaapelin pituus 3m, tasapainoinen taajuusvaste vastaa tarkkuudeltaan studion referenssimonitoreja, ammattilaislaadun 40mm kapselit tarjoavat laajan 16Hz - 20kHz taajuustoiston, korvan peittävä ja silti kevytrakenteinen muotoilu on miellyttävä pitkässäkin käytössä, uljettu umpikuulokerakenne eristää ulkopuoliset hälyäänet, itsesäätyvä päänauha varmistaa että kuulokkeet istuvat aina hyvin, ammattikäyttöön tehty, 3m kuulokejohto 3,5mm plugilla ja siihen kiinnittyvällä 6,3mm sovittimella

Regular Price €39.00 Special Price €34.99
Incl. vat 24%
pcs
Available from central warehouse: 2-8 working days
Supplier stock:
Can be ordered
Contact us for more accurate info
Shipping only: €7.90
Incoming: 18.01.

Tyylikäs muotoilu, ammattitason äänenlaatu ja käyttäjäystävällinen hinnoittelu kohtaavat toisensa AKG:n erityisesti studiokäyttöön suunnitelluissa malleissa K52, K72 ja K92.

Peittävien ja suljettujen kuulokkeiden driverit ovat ammattilaistasoa, ja suunnittelun lähtökohtana on pidetty miksausten mahdollisimman hyvää siirtymistä erilaisten äänentoistoratkaisujen välillä. Kestävä mallisto, jonka takana on eräs maailman suosituimpia studiomikrofonien ja -kuulokkeiden valmistajia, auttaa pitämään sessiot kasassa. Minne musiikki sitten matkustaakin.

AKG K72 umpikuulokkeissa tyylikäs muotoilu, ammattitason äänenlaatu ja käyttäjäystävällinen hinnoittelu kohtaavat toisensa.K72

Pro-tasoisilla 40mm kapseleilla varustetut umpikuulokkeet peittävät koko korvan ja välittävät miksauksen pikkupiirteissään niin että voi olla varma, ettei mitään korjattavaa jää piiloon. Vaativista äänitystilanteista tasapainoisten harmonioiden hakuun, AKG K72:n kevyt rakenne ja itsesäätyvä päänauha tekevät pitkistäkin sessioista mahdollisimman miellyttäviä. AKG on eräs maailman suosituimpia studiomikrofonien ja -kuulokkeiden valmistajia, ja kestävät AKG K72 laatukuulokkeet osa lukemattomiin klassikkoäänitteisiin johtanutta perinnettä.

Ominaisuudet:

Tasapainoinen taajuusvaste vastaa tarkkuudeltaan studion referenssimonitoreja
Ammattilaislaadun 40mm kapselit tarjoavat laajan 16Hz - 20kHz taajuustoiston
Korvan peittävä ja silti kevytrakenteinen muotoilu on miellyttävä pitkässäkin käytössä
Suljettu umpikuulokerakenne eristää ulkopuoliset hälyäänet
Itsesäätyvä päänauha varmistaa että kuulokkeet istuvat aina hyvin
Ammattikäyttöön tehty
3m kuulokejohto 3,5mm plugilla ja siihen kiinnittyvällä 6,3mm sovittimella

Tekniset tiedot:

Kuulokkeiden tyyppi: suljettu
Taajuustoisto: 16 - 20 000 Hz
Herkkyys: 112 dB SPL/V
Syöttöteho enintään: 200 mW
Impedanssi: 32 ohmia
Korvatyynyt: keinonahkaa, vaihdettavissa
Kaapeli: kiinteä, 3m
Kokoontaitettavuus: ei
Paino: 200g

More Information
Manufacturer Sku4AKK72
Productlinkshttps://www.akg.com/
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account