Audiophony Mi3 on kompakti 3-kanavainen mikseri

Sku
2400048

Haluatko äänentoistolaitteelta monipuolisuutta ja helppokäyttöisyyttä? Audiophony Mi3 on kompakti 3-kanavainen mikseri, joka tarjoaa laadukkaan äänen ja monipuoliset liitäntämahdollisuudet.

Fast delivery 1-3 working days!
Ask about the product
VAT 24% | 0%
€105.00
pcs
Helsinki store:1 pcs Ready to be dispatched
Supplier stock:
Ask for availability
Shipping only: €7.90 - Or pickup from store!

Audiophony Mi3 on suunniteltu pienimuotoisiin äänentoistotilanteisiin, kuten kotikeikkoihin, pieniin esiintymistiloihin ja harjoitustiloihin. Sen kolme kanavaa mahdollistavat useiden äänilähteiden liittämisen samaan laitteeseen. Voit kytkeä siihen mikrofonin, instrumentin ja vaikkapa älypuhelimen tai tietokoneen.

Tekniset tiedot:

  • Kanavat: Audiophony Mi3:ssa on kolme kanavaa, joten voit liittää siihen kolme äänilähdettä, kuten mikrofonin, instrumentin tai äänentoistolaitteen.

  • Taajuusvaste: Mi3:n taajuusvaste on 20 Hz - 20 kHz, mikä tarkoittaa, että se toistaa äänen koko kuuloalueella.

  • Signaalin kohinasuhde: Päälähtösignaalin kohinasuhde on -103 dB ja AUX SEND -lähdön kohinasuhde on -90 dB (vain Mi4U- ja Mi6U-malleissa). Tämä tarkoittaa, että ääni on puhdasta ja häiriötöntä.

  • Säädöt: Mi3:ssa on korkeiden ja matalien taajuuksien säädöt, joiden avulla voit hienosäätää ääntä. Voit optimoida äänen juuri haluamallasi tavalla.

  • Phantom-virta: Mi3 tukee +48V DC phantom-virtaa kondensaattorimikrofoneille. Tämä mahdollistaa laadukkaan äänityksen myös herkille mikrofoneille.

  • Liitännät: Mi3:ssa on monipuoliset liitännät, kuten XLR- ja 6,3 mm liitännät. Voit liittää siihen helposti erilaisia äänilähteitä.

More Information
Manufacturer SkuH10909
EAN3662009019659
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Lisää tältä tuotemerkiltä