Eled Seinäkello ajastintoiminnolla, 16cm x 44 cm himmennin ja ajastus valkoinen

Sku
593617

Suuri digitaalinen kello ja kaukosäädin sekä automaattinen himmennin: 44 cm leveä sekä 16cm korkea sekä numero vakoinen LED-valolla. Näet ajan selkeästi riippumatta siitä, missä huoneessa olet.  Tilaa tuote oikealla värillä laittamalla lisätieto kenttään haluamasi väri. Laitteessa on countdown toiminto.

Ask about the product
VAT 24% | 0%
€169.00
pcs
  • Buy 9 for €142.60 each and save 16%
Helsinki store:0 pcs
Supplier stock:
Usually 5-10 days lead time
Shipping only: €7.90 - Or pickup from store!

Suuri digitaalinen kello ja kaukosäädin sekä automaattinen himmennin: 44 cm:n numero valkoisella ( saatvailla myös vihreällä, sinisellä tai punaisella LED-valolla) Näet ajan selkeästi riippumatta siitä, missä huoneessa olet. Olemme testanneet, että pystymme lukemaan kellon selkeästi 50 metrin etäisyydeltä. Seinäkello automaattisella himmentimellä, säätää kirkkauden automaattisesti huoneen kirkkauden mukaan. Pienin kirkkaus ei häiritse pimeässäkään tilassa. 

Kaunis ja yksinkertainen muotoilu: Toisin kuin perinteiset kellot, käytämme erittäin ohutta koteloa. Laatikon läpi ajettu LED ei saa ihmisiä häikäistymään. Kokonaissuunnittelu on tyylikäs ja yksinkertainen, mikä on hyvä koristeellinen kello ja sopii mihin tahansa paikkaan.

Kello ja ajastin: kello ei ole vain kello, vaan siinä on myös kellon perustoiminnot, ajan näyttö, kalenterin näyttö, lämpötilanäyttö, myös lähtölaskentatoiminto. Tuetaan minuuttien ja sekuntien lähtölaskentaa, maksimilaskentaa 364 päivää, 23 tuntia ja 59 sekuntia. Kellon laajennettu käytettävyys ja käyttöskenaariot, kuten ääniohjelmat, pelit, urheilu ja niin edelleen.

Säästä virtaa ja varaa: LED-valot ovat erittäin energiaa säästäviä, vaikka kello saa virtansa verkkovirrasta, älä huoli energian tuhlaamisesta. Akulle on asennuspaikka, johon voit asentaa CR2032-akkukennon. Sitä käytetään varmistamaan kellon asetus äkillisen virrankatkaisun jälkeen. Sinun ei tarvitse huolehtia kellosi nollautumisesta sammuttamisen jälkeen. Akkukoteloa ei ole.

1 vuoden takuu: Tuemme 1 vuoden takuuta. Jos tuotteessa on laatuongelmia tai sinulla on kysyttävää kellosta, ota meihin yhteyttä välittömästi. Me autamme sinua!

More Information
Manufacturer SkuB07PLS59HY valkoinen
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Lisää tältä tuotemerkiltä