Joyusing V500S USB dokumenttikamera (Demo / Outlet)

Sku
2400012

Joyusing V500S on huippuluokan dokumenttikamera, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet ammattilaistasoisiin dokumentointitarpeisiin. Sen laadukas optiikka ja käyttäjäystävällinen suunnittelu tekevät siitä ihanteellisen valinnan opetuskäyttöön, yritysten esityksiin, taiteelliseen dokumentointiin ja paljon muuhun.

 

Huom! Käyttämätön demo kappale - ei alkuperäistä laatikkoa.

Fast delivery 1-3 working days!
Ask about the product
VAT 24% | 0%
Regular Price €279.00 Special Price €199.00
pcs
Helsinki store:1 pcs Ready to be dispatched
Supplier stock:
Ask for availability
Shipping only: €9.90 - Or pickup from store!
-29%
ALE
OUTLET

Joyusing V500S on kompakti ja monipuolinen videokamera, suunniteltu ammattilaistasoisiin videointitarpeisiin. Se tarjoaa käyttäjilleen erinomaisen kuvanlaadun ja monipuoliset ominaisuudet, jotka tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin elokuvantekijöille kuin harrastajillekin.

Ominaisuudet:

  1. 4K Ultra HD Video: V500S tallentaa uskomattoman teräväpiirtoista 4K Ultra HD -videota, joka taltioi pienimmätkin yksityiskohdat elävänä ja selkeänä.

  2. Optinen Stabilointi: Sisäänrakennettu optinen stabilointijärjestelmä minimoi tärinän ja varmistaa tasaisen kuvan myös liikkeessä ollessa.

  3. Laaja Näyttö: Varustettu suurella ja kirkkaalla 3 tuuman LCD-näytöllä, jonka avulla voit helposti tarkkailla kuva-alaa ja säätää asetuksia.

  4. Langaton Yhteys: V500S tukee langatonta yhteyttä, mahdollistaen helpon tiedonsiirron ja etäohjauksen älypuhelimella tai tabletilla.

  5. Monipuoliset Liitäntämahdollisuudet: Kamerassa on HDMI-ulostulo, mikrofoni- ja kuulokeliitännät sekä microSD-korttipaikka, mikä tarjoaa laajat mahdollisuudet liittää lisälaitteita ja tallennusvälineitä.

  6. Kompakti Muotoilu: Kevyt ja kompakti muotoilu tekee V500S:stä helpon kuljettaa mukana kaikkialle, ja se sopii erinomaisesti niin ulkokäyttöön kuin studio-olosuhteisiinkin.

  7. Laaja Valikoima Manuaalisäätöjä: Ammattimaisia säätöjä tarjoava V500S mahdollistaa tarkat säädöt kuten valotuksen, valkotasapainon ja tarkennuksen, antaen käyttäjälle täyden hallinnan kuvan luomiseen.

More Information
Manufacturer SkuV500S-C1M2W008
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Lisää tältä tuotemerkiltä