KEF KC92 valkoinen kiiltävä subwoofer

Sku
593641

Kompakti mutta kestävä KC92-subwoofer sisältää 2 x 9 tuuman elementtejä, joita pyörittää valtava 1000 W (RMS) vahvistin. KEF:n Music Integrity Engine® -tekniikalla optimoitu KC92-subwoofer tarjoaa erittäin syvän ja vaikuttavan basson poikkeuksellisella tarkkuudella, mikä tarjoaa mukaansatempaavan, ultradynaamisen kuuntelukokemuksen.

Ask about the product
VAT 24% | 0%
€2,399.00
pcs
Helsinki store:0 pcs
Supplier stock:
Usually about 2 business days
Shipping only: €9.90 - Or pickup from store!
Siellä on subwooferit… ja siellä on KEF-subwooferit.
Ota kotiin syvän yksityiskohtaisen basson mukaansatempaava voima verrattoman akustisella tarkkuudella, joka vie sinut suoraan toiminnan ytimeen. Yli 60 vuoden innovaatio palkittujen kaiuttimien valmistuksessa on tehnyt meistä äänen auktoriteetin, ja subwoofer-valikoimamme tuo kotiin elokuvien, pelien, musiikin ja suoratoiston nykyaikaisen mukaansatempaavan äänen kokemuksen.

Sama ulkonäkö, parempi suorituskyky

KF92:sta kehitetyssä KC92:ssa on sama tyylikäs, kompakti ja vankka muotoilu, mutta optimoitu suorituskyky.

Music Integrity Engine ® (MIE)

KEF:n omat DSP (Digital Signal Processing) -algoritmit varmistavat, että kaikki subwooferin komponentit toimivat täydellisessä harmoniassa. Ominaisuudet, kuten iBX Intelligent Bass Extension, tarjoavat entistä syvemmän ja tarkan basson kaikilla kuuntelutasoilla.

Tehoa ja tarkkuus yhdessä

Nämä kaksi elementtiä on sijoitettu voimanpoistoon, mikä neutraloi reaktiiviset voimat ja helpottaa 110 dB:n äänenpainetasoa kompaktista, suljetusta kaapista.

P-Flex Surround

Suunniteltu kestämään paremmin kaapin akustista painetta, jotta kuljettaja voi liikkua tarkemmin perinteisiin surround-malleihin verrattuna.

Vääristymätön syvyys

Ohjaimissa on hybridi-alumiini/paperikartio, ylisuuri moottorijärjestelmä, jossa äänikela on tuuletettu, mikä takaa häviävän pienen särön ja poikkeuksellisen tarkkuuden.

Nosta virtaa

KC92:n kaksoisohjainten teho on 1 000 W RMS (2 x 500 W), mikä tarjoaa poikkeuksellisen hallittavuuden ja kyvyn tuottaa äkillisiä tehonpurskeita juuri tarvittaessa.

Hyvin kytketty

Monipuoliset liitännät, mukaan lukien KEF SmartConnect ja kaiutintason tulot, varmistavat vaivattoman asennuksen. Siinä on myös linjalähtö High Pass Filter (HPF) -suodattimella hienosäädettyä integrointia varten.

More Information
Manufacturer SkuKEF KC92
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Lisää tältä tuotemerkiltä