Pioneer DM-40BT Aktiivimonitori bluetooth kautinpari 4" - musta

Sku
590862

DM-40BT Aktiivimonitori pari 4" musta, päivitetty versio toimii nyt langattomasti Bluetoothin välityksellä. Kaiuttimet tarjoavat huippuluokan äänen ja innovatiivisia käyttäjäominaisuuksia kotistudioon. Tätä kaiutinta on ilo käyttää vaikka musiikin kuunteluun kotona. Voidaan myös helposti liittää televisioon lisäkaiuttimiksi. Mitat 197 x 301 x 262 mm (L x K x S)Paino 6,5 / pari: 13 kg

Television ääni Digilähdöstä: Television ääni Digilähdöstä:  Prozor DAC & mahdollinen RCA johto

 

Fast delivery 1-3 working days!
Ask about the product
VAT 24% | 0%
Regular Price €199.00 Special Price €164.99
pcs
Helsinki store:1 pcs Ready to be dispatched
Supplier stock:
not confirmed
Shipping only: €7.90 - Or pickup from store!
-17%
ALE


DM-40BT Bluetooth Monitorit jotka tuottavat täyteläisen, tasapainoisen äänen joka soveltuu DJ:lle, musiikintuottamiseen sekä musiikin kuunteluun.  Näihin monitoreihin on pakattu korkealaatuista kaiutin teknologiaa joka on lainattu Pioneerin pro-audio malleista sekä S-DJX ammattimonitoreista, sisältäen eturefleksiputket joka välittää basson niin että tuntuu.

Pehmeät kupu malliset diskantit DECO convex diffuusorilla tuottavat erinomaisen stereo ja 3D äänen laajalle kuuntelualueelle. Nauti kirkkaasta, energisestä äänentoistosta; olit sitten tuottaja, DJ tai kuunnellessasi musiikkia vaikka puhelimestasi.

Sisääntuloina Bluetooth, RCA ja mini plugi jotka tekevät kaiuttimista vaivattomat ja helpot käyttää useaan käyttötarkoitukseen.

AVAINOMINAISUUDET

BLUETOOTH®-YHTEYS

Bluetooth®  -tekniikan avulla voit toistaa kappaleita älypuhelimista ja tableteista langattomasti, kun taas Qualcomm® aptX™- ja ​​AAC-tuen ansiosta voit nauttia entistä paremmasta äänentoistosta.

ETUKUormitettu BASS REFLEX JÄRJESTELMÄ

4 tuuman lasikuitubassokaiuttimet tuottavat voimakkaan, iskevän basson edestä, kun taas kanavien urat vähentävät ilman kitkaa. Näin tunnet tiukan bassopotkun, vaikka näytöt olisivat seinää vasten.

3D STEREOÄÄNI

DM-40BT:n ¾ tuuman pehmeät dome-diskanttikaiuttimet on varustettu kuperilla DECO-hajottimilla, jotka kanavoivat korkeita taajuuksia joka suuntaan. Tämä tarjoaa laajan makean pisteen ja 3D-stereoäänen missä tahansa istut tai seisot.

AJAN SOVITTAMINEN

Luokan AB vahvistimet tuottavat terävän äänen vähäisellä säröllä. Lisäksi diskanttikaiutin ja bassokaiutin on kohdistettu täydellisesti risteytyksen eliminoimiseksi ja tasapainoisen vasteen varmistamiseksi taajuuksilla.

ÄLYKÄS SUUNNITTELU

Kaapien kaarevat etureunat tarjoavat maksimaalisen jäykkyyden ja minimaalisen resonanssin puhtaan äänen takaamiseksi kaikilla äänenvoimakkuuksilla – ja ne näyttävät hyvältä kotisi kokoonpanossa.

Helppokäyttöisyys etupaneelissa oleva kuulokelähtö ja äänenvoimakkuuden säädin antavat sinulle joustavuutta ja hallintaa, kun taas takaosan RCA- ja stereominiliitännät mahdollistavat kaiuttimien liittämisen helposti DJ- tai tuotantosarjaan.

Tekniset ominaisuudet:

-Tyyppi: Aktiivinen kaksitie refleksi monitorikaiutin
-Diskantti: 2cm pehmytkupu
-Basso: 4" lasikuitu
-Teho: 21W
-Sisääntulot: RCA & Stereo miniplug
-Ulostulot: kuulokelähtö
-Virrankulutus: 35W
-Mitat: 146 x 227 x 223
-Paino: 2.7kg / 2.2kg
-Mukana tulevat tarvikkeet: virtajohto, kaiutinkaapeli, ohjekirja
More Information
Manufacturer SkuDM-40BT PIONEER
Special price to dateDec 4, 2023
Productlinkshttps://www.pioneer-car.eu/fi/fi
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Lisää tältä tuotemerkiltä