SOUNDCRAFT Signature 16 efektimikseri PA mikseri

Sku
266453

Signature 16 efektimikseri PA mikseri Signature-sarjan etuaste on peräisin Ghost-studiomiksereistä: Tarjoten alhaisen kohinatason ja dynaamisen soundin kattavalla headroomilla sekä 100 Hz bassoleikkurin. Taajuuskorjain on peräisin Sapphyre-sarjasta: Lähes poikkeuksetta taajuuskorjailussa korostuksiin halutaan käyttää leveää Q-arvoa kun taas vaimennettaessa halutaan pureutua kapeampaan kaistaan. Sapphyren asymmetrinen taajuuskorjain toimii juuri näin, jolloin käyttäjä saa täysparametrisen käyttökokemuksen puoliparametrisen helppokäyttöisyydellä.

VAT 24% | 0%
€495.00
Pre-order product
pcs
Available from central warehouse: 2-8 working days
Supplier stock:
Can be ordered
Contact us for more accurate info
For this product: Free Shipping!

Soundcraft Signature monikäyttömikserit Lexicon-efekteilläSoundcraft Signature-mikserisarjan tuotekehityksessä on kuunneltu markkinoiden tarpeita herkällä korvalla ja poimittu sen mukaan ominaisuuksia Soundcraftin yli 40 vuoden historiasta – säilyttäen silti hintalapun kuluttajaystävällisellä tasolla.

Soundcraft Signature Series

Signature-sarjan etuaste on peräisin Ghost-studiomiksereistä: Tarjoten alhaisen kohinatason ja dynaamisen soundin kattavalla headroomilla sekä 100 Hz bassoleikkurin. Taajuuskorjain on peräisin Sapphyre-sarjasta: Lähes poikkeuksetta taajuuskorjailussa korostuksiin halutaan käyttää leveää Q-arvoa kun taas vaimennettaessa halutaan pureutua kapeampaan kaistaan. Sapphyren asymmetrinen taajuuskorjain toimii juuri näin, jolloin käyttäjä saa täysparametrisen käyttökokemuksen puoliparametrisen helppokäyttöisyydellä.

GB-sarja tunnetaan signaalireitin monipuolisuudesta: Tästä periytyy joustavat pre/post -mahdollisuudet, subgroupit ja mahdollisuus käyttää auxia samaan aikaan niin monitorointiin kuin sisäisen kaikulaitteen ruokkimiseen. dbx tunnetaan kompressoinnin keksijänä Niinpä mikserien kriittisimmät kanavat on varustettu kiinteällä kompressorilimitterillä, joka voidaan kytkeä päälle yhdellä painikkeella. Tällöin dbx-piiri käsittelee signaalia noin 7:1 –kompressiosuhteella tehden signaalista joko soundillisesti paksumpaa tai kevyemmällä gain-asetuksella käytettynä suojellen signaalitietä yllättäviltä transienttipiikeiltä.

Lexicon on laadukkaiden kaikujen synonyymi Signaturesta löytyy uusi Lexiconin kaikuprosessori live- ja studiokäyttöön sopivilla algoritmeilla varustettuna. USB-äänitys Ensimmäistä kertaa Soundcraftin historiassa analogimiksereihin on yhdistetty USB-äänitys- ja toistomahdollisuus. Signaturen perusversiot hallitsevat tietokoneeseen kytkettynä stereoäänityksen ja MTK-mallit moniraitaisemman (12/22) taltioinnin.

Kaikissa malleissa on myös USB power out-portti, johon voi kytkeä mikserivalon tai vaikkapa älypuhelimen latautumaan. Mukaan Ableton Live Lite-ohjelma Kaikkien mikserien mukana tulee Ableton Live Lite-ohjelma (Win/OSX). Sekvensseriohjelman taltioima signaali on mahdollista lähettää takaisin mikseriin analogista käsittelyä ja summaamista varten ja ajaa masterbussin kautta valmiina stereoraitana takaisin. Signaalireititys valitaan helposti kanavakohtaisella painikkeella, joten ns. "vanhan liiton miehetkin" ottavat asian helposti haltuun. MTK-mallien USB-lähettää signaalia koko ajan tietokoneelle ja valitsemalla kanavan lähteeksi USB, voidaan kanavia myös efektoida Ableton Liven efekteillä latenssin ollessa tietokoneesta riippuen jopa vain 4ms. Käyttömahdollisuudet ovat siis loputtomat teknokeikkailusta kirkkokuoron äänitykseen.

Key Features

Signature 16
Kanavia 16
Lexicon efekti
USB inteerface
AUX 3kpl
Subgroup 2 Mono/ 1 stereo
Faderit 60mm

Feature Summary

Signature 16 505 x 490 x 109 mm

More Information
Manufacturer Sku3SCSG16
Special price to dateOct 31, 2018
Productlinkshttps://www.soundcraft.com/products/signature-16
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Lisää tältä tuotemerkiltä