Stem Audio Table1 kaiutinmikrofoni sopii kokoustiloihin

Sku
2400011

Etsitkö korkealaatuista konferenssipuhelinta, joka muuttaa minkä tahansa ympäristön ammattimaiseksi kokoushuoneeksi? Stem Table1 on optimoitu pöydille ja tasaisille pinnoille. Se on varustettu yhdeksällä mikrofonilla, jotka suorittavat todellista suuntakohdistusta, sekä innovatiivisella alaspäin suunnatulla kaiuttimella, joka takaa vahvan äänenlaadun. Tämä laite nostaa kokousten laadun seuraavalle tasolle.

Fast delivery 1-3 working days!
Ask about the product
VAT 24% | 0%
€827.90
pcs
Helsinki store:6 pcs Ready to be dispatched
Supplier stock:
Ask for availability
Shipping only: €7.90 - Or pickup from store!

Stem Audio Table1 on innovatiivinen äänijärjestelmä suunniteltu tarjoamaan korkealaatuista ääntä kokoushuoneisiin ja työympäristöihin. Tämä älykäs äänijärjestelmä tarjoaa selkeän äänenlaadun ja laajan kattavuuden, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun erilaisiin kokoustiloihin.

Stem Audio Table1 soveltuu erinomaisesti käytettäväksi erilaisissa työympäristöissä, kuten yritysten kokoushuoneissa, konferenssitiloissa, koulutustiloissa ja etäkokoustilanteissa.

Table1:n avulla voit parantaa kokoustilojen äänentoistoa ja tehdä kokouksista sujuvampia ja tehokkaampia, mikä johtaa parempaan yhteistyöhön ja tuloksiin.

Ominaisuudet:

 1. Älykäs mikrofoniteknologia: Table1:ssä on älykäs mikrofoniteknologia, joka vaimentaa taustamelun ja varmistaa selkeän äänenlaadun puheelle. Tämä mahdollistaa sujuvat ja tehokkaat kokoukset ilman häiriöitä.

 2. Laaja kattavuus: Table1:n suunnittelu tarjoaa laajan kattavuuden, joka varmistaa, että ääni on selkeä kaikille osallistujille huoneessa, jopa suurissa kokoustiloissa.

 3. Helppo asennus: Table1 on helppo asentaa ja käyttää. Sen plug-and-play -ominaisuus tekee siitä käyttövalmiin heti liittämisen jälkeen, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

 4. Yhteensopivuus: Table1 on yhteensopiva monien eri laitteiden kanssa, kuten älypuhelimien, tietokoneiden ja tablet-laitteiden kanssa, mikä mahdollistaa joustavan käytön eri käyttöympäristöissä.

 5. Tyylikäs muotoilu: Table1:n tyylikäs ja moderni muotoilu sopii saumattomasti erilaisiin työympäristöihin ja kokoustiloihin, tarjoten samalla korkean teknologian äänentoiston.

Tekniset tiedot:

 • Mitat: (L x K x S) 200mm x 200mm x 40mm
 • Paino: 1,5 kg
 • Liitännät: USB, Bluetooth
 • Virtalähde: USB-virta
 • Mikrofonien lukumäärä: 6
 • Taajuusvaste: 100 Hz - 20 kHz
 • Yhteensopivuus: Windows, macOS, iOS, Android
More Information
Manufacturer SkuTABLE1
EAN85001485001
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Lisää tältä tuotemerkiltä