TECHNICS SL-1210GR levysoitin DJ käyttöön musta

Sku
503496

SL-1210GR levysoitin DJ käyttöön musta.

- Suoravetoisen levysoittimen päivitetty malli on entistä vakaampi, jämäkämpi ja tarkempi.

- Levysoittimen nopeus 33 1/3, 45 ja 78 kierrosta minuutissa ±8% ja ±16%

- Toimitus sisältää äänirasiakelkan, mutta ei äänirasiaa eikä neulaa. Mitat 453 x 172 x 353 mm sekä paino 11.2kg.

Ask about the product
VAT 24% | 0%
€1,699.00
pcs
Helsinki store:0 pcs
Supplier stock:
Ask for availability
For this product: Free Shipping! - Or pickup from store!SL-1200GR- Edistynyt työkalu!

SL-1200GR Suoravetoisen levysoittimen päivitetty malli on entistä vakaampi, jämäkämpi ja tarkempi.
Technics palasi vuonna 2016 näyttävästi kilpailemaan vinyylisoittimien kuninkuudesta esittelemällä uuden referenssimallin SL-1200G.

Nyt yhtiö on julkaissut legendaarisen suoravetolevysoittimen uuden standardimallin Grand Class SL-1200GR, joka sisältää viime vuonna esitellystä mallista tuttuja ratkaisuja yhdistäen perinteistä analogista ja modernia digitaalista teknologiaa. Markkinoiden paras kuuntelukokemus perustuu soittimen suoravetoiseen moottoriin, entistä vakaampaan runkoon ja levylautaseen sekä äärimmäisen tarkkaan neulavarteen.

Vakaa suoravetoinen moottori Uuden SL-1200GR -levysoittimen moottori on uusi versio viime vuonna audiomaailmaa kohauttaneen SL-1200G -mallin suoravetoisesta moottorista. SL-1200GR pyörittää vinyylilevyjä erittäin tasaisesti uuden rotaatiokontrolliteknologian ja päivitettyjen sähkökomponenttien ansiosta. Uusi moottorinohjaustekniikka hyödyntää moderneista Blu-ray-soittimista ammennettuja teknologisia ratkaisuja. Jämäkkä runko ja painava levylautanen Technics on toteuttanut uuden SL-1200GR -levysoittimen rungon kaksikerroksisena rakenteena, jonka perustana on valetusta alumiinista valmistettu alusta. Myös soittimen levylautasen rakennetta on päivitetty uusilla tukielementeillä ja lautanen on 0,8 kilogrammaa painavampi kuin aiemmassa SL-1200MK5 -mallissa. Jämäkämpi runko, painavampi levylautanen ja entistä laadukkaampi kumisuojaus auttavat levyjä pyörimään tasaisemmin ja kuulostamaan paremmilta. Herkkä neulavarsi SL-1200GR:n neulavarsi on japanilaisten käsityöläisten kokoama ja säätämä. Kevyestä mutta jämerästä alumiinista valmistettu neulavarsi on äärimmäisen tarkka: sen liikeherkkyys on enimmillään vain 5 mg. Soittimen herkkyyttä parantaa Technicsin kehittämä gimbaalirakenne, jossa laitteen vaaka- ja pystysuuntaiset pyörimisakselit leikkaavat samassa pisteessä. Lisäksi soittimen tarkat, öljytyt laakerit ehkäisevät värähtelyä pyörimisen aikana.


Uusittu rakenne, joka määrittelee uudestaan suoravetoisen levysoittimen.
Suoravedon moottoriohjaus
Herkkä äänivarsi
Technics Definitive Design
SL1200-sarjan perintö
Painava alumiininen kansilevy
Levysoittimen nopeus
33 1/3, 45 ja 78 kierrosta minuutissa
±8%, ±16%
Mitat ja paino
L: 453 mm K: 172 mm S: 353 mm / noin 11,2 kg
Liitäntä
Äänilähtö x1 / SIGNAL GND x1

More Information
Manufacturer Skumare
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Lisää tältä tuotemerkiltä