AKG

1947 perustettu AKG on heti alusta asti tunnettu legendaarisista studiomikrofoneista. D12 oli ensimmäinen laadukas dynaaminen mikrofoni. C12 oli ensimmäinen kauko-ohjattava, monella suuntakuviolla varustettu studiomikrofoni. Yksi sen ensimmäisistä asiakkaista olikin BBC Lontoo. Innovaatio osa kulttuuria alusta asti!

Vuonna 1949 mukaan tulivat kuulokkeet - tuotelinja, joka tänäkin päivänä edustaa maailman huippua, olipa kyseessä sitten äänitys ja miksaus studiossa tahi huippuluokan hifi-kuuntelu kotisohvalla. Innovaatio on aina ollut tärkeä osa AKG:n toimintaa ja jo vuonna 1973 AKG:lle myönnettiinkin 1000:s patentti.

Tänä päivänä AKG on johtava langattomien mikrofonijärjestelmien valmistaja, ja innovaatioihin kuuluu myös esimerkiksi iPhone -applikaatio, jolla langattomia järjestelmiä voidaan monitoroida ja säätää.

Tuhansien artistien käyttämä mikrofonimerkki! Itävallan oman pojan, Falcon, lisäksi tunnetuimmat kansainväliset tähdet ovat luottaneet AKG:n laatuun: Frank Sinatra, Eric Clapton, Peter Gabriel, Stevie Wonder, Aerosmith, the Rolling Stones, Rod Stewart, Anastasia, Eros Ramazotti, Kanye West, Simply Red.

Jopa avaruusasema MIR on hyödyntänyt AKG:n huonesimulaatioteknologiaa avaruudessa. Kyseessä ei siis ole vain maailmanlaajuinen vaan maailmankaikkeudenlaajuinen suosio.

Items 17-32 of 43

Set Descending Direction
Page
per page