VUOKRAUS - Vuokraa PIONEER DJM-900nxs Nexus huipputason DJ-mikseri

Sku
900111

PIONEER DJM-900 Nexus huipputason DJ mikseri, 4-channel Performance Mixer , hinta per / vuorokausi sekä varattavissa myynnistämme.

Kulkee kuljetuslaatikossa

Hinta laite/vrk - EI VOI TILATA NETTIKAUPAN KAUTTA / vuokraajalla pitää olla tapahtumaan vakuutus tai tallettaa meille takuusumma vuokrauksen ajaksi.

Tilaus puhelimitse: (09) 342 4220 tai sähköpostitse webshop(at)discoland.fi

Fast delivery 1-3 working days!
Ask about the product
VAT 24% | 0%
€124.99
pcs
Helsinki store:98 pcs Ready to be dispatched
Supplier stock:
Ask for availability
Shipping only: €7.90 - Or pickup from store!

VUOKRA HINTA/ VRK vuokra on nouto ei nettitilauksia.  vuokraajalla pitää olla tapahtumaan vakuutus tai tallettaa meille takuusumma vuokrauksen ajaksi.
Viikonloppulisä 25,00€ pe- ma
DJM-900 Nexus, Huippuluokan Digitaalinen DJ mikseri,samoilla Fadereilla kuin DJM 2000

DJM-900 nexus on DJM-800-klubimikserin päivitetty ja huomattavasti paranneltu versio, joka nostaa ammatti-DJ:n luovuuden
uudelle tasolle. Erinomainen tietokoneliitettävyys, modernit efektit, huippuominaisuudet ja ääni tekevät tästä
mikseristä jokaisen modernin ammatti-DJ:n tärkeimmän varusteen.

DJM-900 nexus on perinyt tutun DJM-800-mikserin ulkoasun. Olemme muokanneet liitäntäpaneelia tehdäksemme
siitä paremman ja intuitiivisemman.

Lisäksi parannettu vaimenninteknologia ja äänipiirit vähentävät huoltotarvetta ja pidentävät merkittävästi
mikserin käyttöikää.

Plug-and-play-tietokoneliitettävyys

USB-liitäntä on kaikki mitä tarvitset MIDI-ohjausta varten käyttäessäsi DJ-ohjelmia, kuten Ableton ja TRAKTOR™. TRAKTOR™ Scratch -sertifiointi tarkoittaa lisäksi, että DVS-ohjaus on lasten leikkiä: liitä USB-kaapeli ja ohjaa TRAKTOR:ia (Timecode CD ja/tai LP-levy) suoraan mikserin kautta ilman bokseja tai aikakoodilevyjä.

Virheettömät Beat-efektit X-Pad:illa ja rekordbox™ Quantizella

13 Beat-efektiä ja luovia mahdollisuuksia jokaiseen DJ-tyyliin. Uusia efektejä ovat Spiral, Slip Roll, Melodic ja täysin uudistettu Reverb (kaikuefekti). DJM-900 Nexus laajentaa tuttuja Beat-painikkeita alan ensimmäisellä X-Pad:illa efektien toistamiseksi ja niiden ajoituksen muuttamiseksi intuitiivisella hipaisukytkimellä. Uuden rekordbox™ Quantize:n ansiosta voit helposti sovittaa BPM:n ja beatin ajoituksen efekteihin vain yhdellä näppäimellä – myös säätäessäsi tai muokatessasi äänenkorkeutta. MIDI LFO:n ansiosta voit helposti ohjata ulkoisia efektejä.

rekordbox™ ja Pro DJ Link

Pro DJ Link:in avulla voit liittää kannettavan tietokoneesi LAN-kaapelilla ja käyttää rekordbox™-ohjelmistoa. Millä tahansa yhteensopivalla CDJ, joka on liitetty mikseriin, voi käyttää rekordbox™-ohjelmaa yhden liitännän avulla. Uusiin Pro DJ Link -ominaisuuksiin DJM-900 nexus -mikserissä kuuluvat Now On Play -ilmoitus, rekordbox™ Quantize ja Cue Link, lisäkanava, jonka avulla voit seurata uusia raitoja rekordbox™:ssä suoraan kuulokkeillasi.

6 täysin kehiteltyä, kanavamääritettävää Sound Color FX:ää

Uudet, tehostetut efektit tekevät hetkessä luovista suunnitelmista totta. Tärkeiden Filter- ja Crush-efektien lisäksi, DJM-900 Nexus -mikserissä on 4 uutta, modernia efektiä. Noise lisättiin sen kysynnän vuoksi. Space reverb saa aikaan yli- ja alipäästöympäristön. Dub Echo sisältää myös yli- ja alipäästöohjauksen uuden nauhaviive-efektin lisäksi. Gate/Comp palauttaa musiikkisi huippuihin tai tehostaa sen saumatonta sulautumista eri musiikkityylien sekoitukseksi.

Parempi äänenlaatu kuin kilpailijoiden miksereissä

DJM-900 nexus -mikserissä on samat huippuluokan tulo- ja ääniliitäntäpiirit kuin DJM-2000-mallissa. 4-kanavainen 96kHz/24-bit -äänikortti toistaa kaikki äänisignaalit 120 dB:n S/N-suhteessa, taaten tarkemman suorituksen kuin kilpailijoiden miksereissä.

Lujatekoinen ja nesteenpitävä

Uusi vaimenninteknologia ja P-Lock -vaimenninkytkinsuojukset tekevät DJM-900 Nexus -mikseristä entistäkin pitkäikäisemmän ankarissa klubiolosuhteissa. Suoraan vaimenninkytkimen alapuolella ei ole elektroniikkalaitteita, ja siksi DJM-900 nexus ei vaurioidu läheskään yhtä helposti sen päälle mahdollisesti roiskuvien nesteiden vuoksi.


Uudet Beat-efektit

Reverb

DJ:n, joka etsii prosessori-intensiivisiä kaikuefektejä, ei enää tarvitse kamppailla kannettavien tietokoneiden vakauden kanssa parhaan laadun saavuttamiseksi. DJM-900 nexuksen kaikuominaisuus saa aikaan muhkean studiotasoisen äänen: kahden minuutin kaikujatke, huoneen koon valvonta ja tulotaajuuden suodatus upeita tuloksia varten.

Spiral

Tämä tasokaiku ja feedback-luuppi kykenee luomaan psykedeelisiä romahduksia ja välisoittoja yhdellä painalluksella.

Slip Roll

DJM-2000-suosikki, äärimmäinen tahtiensekoitustyökalu tekee rytmien leikkaamisesta ja sovittamista helppoa. Resamplaa ja luupita uusia pätkiä samalla, kun liu'ut eri pituisten luuppien välillä X-PAD:illa, täydellisesti rytmiin sopien.

Melodic

Tämä sivutasosampleri on toinen DJM-2000-mikserin uutuuksista. Kosketa X-PAD:ia samplataksesi valitulta kanavalta ja pidä sormesi alhaalla käynnistääksesi samplauksen samanaikaisesti taustamusiikin huipuista. Liu'uta sen jälkeen sormeasi säätääksesi samplauksen pituutta ja muuta samanaikaisesti toistoäänenkorkeutta BEAT-painikkeilla.

MIDI LFO

DJ:n, joka etsii prosessori-intensiivisiä kaikuefektejä, ei enää tarvitse kamppailla kannettavien tietokoneiden vakauden kanssa parhaan laadun saavuttamiseksi. DJM-900 nexuksen kaikuominaisuus saa aikaan muhkean studiotasoisen äänen: kahden minuutin kaikujatke, huoneen koon valvonta ja tulotaajuuden suodatus upeita tuloksia varten.

Mitat (L x K x S)331 x 108 x 409 mm.
Paino7.1 kg.
Virrankulutus42 W.
Auto StandbyKyllä.
SN-suhde: Line107 dB.
Näytteenottotaajuus96 kHz.
A/D-muuntaja32-bit .
D/A-muuntaja32-bit .
Taajuusreagointi20 Hz to 20 kHz .
Harmoninen särö< 0.004% .
Sisäkorkeus (headroom)19 dB

More Information
Manufacturer Skudjm900nxs
EAN4026397617993
Productlinkshttps://www.pioneer-car.eu/eur/sites/segmentation/segmentation.html
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Lisää tältä tuotemerkiltä