Wentex P&D Curtain Molton 300 g/m² Musta - 330 x 300 cm (L x K) - laskostamaton

Sku
593614

Tämä musta, laskostamaton P&D-verho on valmistettu Moltonista, joka on lavakankaiden standardi. Sen paino on 300 g/m² ja pinta on mattapintainen. Suuremman tiheytensä ansiosta se estää valon hyvin.

Ask about the product
VAT 24% | 0%
€189.50
pcs
Helsinki store:0 pcs
Supplier stock:
Ready to be dispatched in 5-10 working days
Shipping only: €9.90 - Or pickup from store!

Musta P&D-verho, joka on valmistettu Moltonista, vaikuttaa erittäin käytännölliseltä. Tässä on joitakin huomioita ja suosituksia verhon ominaisuuksista:

Vasemmassa yläkulmassa on ommeltu 30 cm:n pala koukkuteippiä, jotta viereinen verho voidaan kiinnittää hieman päällekkäin. Tällä tavalla verhot peittävät takana olevan kokonaan eivätkä jätä aukkoa. Koukkuteipillä voidaan myös kääriä verho pystysuoran ympärille sen peittämiseksi.
Molton-verhot ovat paloa hidastavia standardin DIN 4102-B1 (IFR) mukaisesti. Huomaa, että P&D Curtain Molton 300 g/m² ei ole pestävä. Jos se pestään, se ei ole enää palosuojattu, ellei sitä käsitellä uudelleen.

  1. Materiaali ja Tiheys: Molton on lavakankaiden standardi ja sen paino on 300 g/m². Tämä tiheä kangas estää valon tehokkaasti, mikä on erityisen hyödyllistä verhoissa.
  2. Koukkuteippi: Koukkuteippi vasemmassa yläkulmassa mahdollistaa viereisen verhon kiinnittämisen päällekkäin. Tämä varmistaa, että verhot peittävät takana olevan alueen kokonaan ilman aukkoja.
  3. Palosuojaus: Molton-verhot ovat paloa hidastavia standardin DIN 4102-B1 (IFR) mukaisesti. On tärkeää huomata, että P&D Curtain Molton 300 g/m² ei ole pestävä. Jos verho pestään, sen palosuojaus menetetään, ellei sitä käsitellä uudelleen.
  4. Tekniset tiedot: Verhon korkeus on 3 metriä ja leveys 3,3 metriä. Paino on 2,97 kg. Musta väri ja mattapintainen pinta tekevät siitä tyylikkään ja monikäyttöisen.

Tämä verho on ihanteellinen tilanteisiin, joissa tarvitaan hyvää valonestoa ja palosuojaa.

More Information
Manufacturer Sku89892
EAN8717748520265
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Lisää tältä tuotemerkiltä