Wharfedale TITAN12 Tour Bag speaker cover - Kuljetuspussi 12" Titan kaiuttimille

Sku
267125
Laadukas pehmustettu kaiutin suoja vetoketjulla, voit käyttää suojaa ja kaiutinta samalla. Kaiutinlaukut / koko Titan-sarjalle Sopii aktiivisille ja passiivisille 12 Kestävä nylon pehmustettu materiaali. Vetoketjulliset osat mahdollistavat kannen pitämisen päällä käytön aikana. Vetoketjulliset osat mahdollistavat myös pääsyn kantokahvaan.Täydellinen kiertueelle muusikoille.
Fast delivery 1-3 working days!
Ask about the product
VAT 24% | 0%
€59.00
pcs
Helsinki store:4 pcs Ready to be dispatched
Supplier stock:
Ask for availability
Shipping only: €7.90 - Or pickup from store!

Titan Tourbag

Kuten nimestä voi päätellä, Wharfedale Pro Titan Tourbag on tarkoitettu kiertueelle muusikoille, liikkuville DJ:ille ja kaikille ammattimaisille äänisuunnittelijoille ja artisteille, jotka haluavat suojella arvokkaita Wharfedale Pro -kaiuttimiaan. Valmistettu kestävästä, vedenpitävästä pehmustetusta nailonmateriaalista ja irrotettavista osista äärimmäisen käyttömukavuuden takaamiseksi, tämä on toinen helppo tapa varmistaa, että Wharfedale Pro -varusteesi kestää ajan ja eliniän tien päällä.

   

Enemmän suojaa, sama mukavuus

Wharfedale Pro Titan Tourbags lisää poikkeuksellista suojaa Titan Active- tai Passive-kaiuttimillesi, ja säilyttääkseen saman ergonomian ja käyttömukavuuden pussi on suunniteltu kätevästi irrotettavilla etukansiilla, takapaneeleilla, sivupaneeleilla ja kaiutintanko-osilla, jotta voit siirtää ja asentaa kaiuttimia. kaiuttimen ilman, että sinun tarvitsee koskaan ottaa turbalaukkuja pois. Etukansi irtoaa ja näyttää ainutlaatuisen verkkomateriaalin, joka lisää lisäsuojaa ja jättää äänen esteettömäksi.
More Information
Manufacturer SkuWP-029401-00A
More info/www/products/portable-market/prx800-series/prx815
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Lisää tältä tuotemerkiltä