Yamaha YSP-5600SW Kotiteatteri Soundbar ja Subwoofer -kaiutinjärjestelmä - Musta

Sku
216512

YSP-5600 Soundbar -kaiutinjärjestelmä mullistaa kokemuksesi TV-äänijärjestelmien suhteen. Yhteensä 46 kaiuttimen voimin toistuva surround-ääni täyttää huoneen muhkealla ja kauniilla äänellä. IntelliBeam-teknologian ansiosta kaiuttimet heijastavat elokuvien ja musiikin äänen huoneen eri pinnoista muodostaen 7.1.2- kanavaista äänentoistojärjestelmää vastaavan äänikokemuksen. Lisäksi YSP-5600 sisältää kattavan tuen erilaisia langattomia liitäntöjä varten, kuten Bluetooth, Wi-Fi ja MusicCast! Kompakti, helposti asennettava äänijärjestelmä joka kattaa kaikki tarpeesi ja mykistää sinut äänentoistollaan! EISA Voittaja

Tässä paketissa mukana järeä 250 W NS-SW300 Subwoofer ja SWK-W16 -vastaanotin, jolla subwooferin voi yhdistää soundbariin langattomasti.

MusicCast takaa laajat langattomat toisto-ominaisuudet aina älypuhelimista tietokoneisiin ja NAS-asemiin. Laajojen langattomien ominaisuuksien lisäksi MusicCast toimii myös monihuonejärjestelmänä muille MusicCast-laitteille. Monihuonetoisto toimii jopa Bluetoothin kautta toistetulla musiikilla ja laitteeseen voi liittää täysin erillisen Bluetooth-kaiuttimen.

Regular Price €1,889.00 Special Price €1,699.00
Incl. vat 24%
pcs
Available from central warehouse: 2-8 working days
For this product: Free Shipping!

3D- äänentoisto joka vastaa 7.1.2 kanavaista toteutusta on toteutettu käyttäen Yamahan ainutlaatuista Digitaalista ääniprojisointitekniikkaa joka mahdollistaa elokuvista ja musiikista nauttimisen jännittävällä 3D Surround- äänentoistolla. MusicCast- toiminnallisuus mahdollistaa musiikkisisällöstä nauttimisen lukuisilla lähteillä läpi koko kodin käyttäen ainutlaatuista sovellusta.

 • Monikanavaäänitehosteet 44:stä kaiuttimen muodostelmasta ja kaikkiaan 46 kaiuttimen konfiguraatio – eniten koskaan YSP historiassa
 • Kuusi yläkanavakaiutinta joista jokainen tuottaa 3D tehosteääniä jonka toistosuoritus vastaa 7.1.2- kanava-asetelmaa
 • Viimeisimmät monikanavatoiston formaattien Dolby Atmos ja DTS:X tuet
 • *DTS:X becomes possible with a firmware update
 • Yhteensä kymmenen tila-asetuksen tuki kolmessa kategoriassa CINEMA DSP 3D:llä
 • Dialogin nosto varmistaa että puheääni tulee näytön keskeltä
 • Ulkoista subwooferia voidaan käyttää välijohdolla tai langattomasti
 • (SWK-W16 subwooferin- langaton sarja sisältyy pakettiin)
 • MusicCast sallii sinun siirtää mitä tahansa musiikkisisältöä toiseen MusicCast- tuotteeseen
 • MusicCast- ohjainsovellus mahdollistaa kaikkien MusicCast- laitteiden toimintojen ohjaamisen sekä kaikkien musiikkilähteiden ohjaamisen älylaitteellasi
 • Internet- radion tuki, sekä lukuisien musiikin suoratoistopalveluiden tuki
 • AirPlay® mahdollistaa musiikin suoratoiston Mac, PC, iPod®, iPhone®, iPad®- laitteista
 • Bluetooth out- tuki YSP-5600:n muiden Bluetooth varustettujen laitteiden paritusta varten
 • Supports various codecs: Lukuisien kodekkien tuki: MP3, WMA, MPEG4-AAC, Apple Lossless, WAV, FLAC ja AIFF
 • HDMI sisääntulo 4K60p läpivienti sekä HDCP2.2
 • Näyttövalikko OSD tukee useita kieliä.
 • (English, German, French, Spanish, Italian, Dutch, Russian, Swedish, Turkish, Japanese)
 • Clear Voice- toiminto tekee puheesta ja selostuksesta helposti kuultavan
 • Ohjausnäyttö on sijoitettu etumaskin alle eikä se näy silloin kuin sitä ei käytetä
 • Seinäasennus on mahdollinen joten voit itse päättää miten se tulee esille tilassasi

Soundbarin ominaisuudet:

 • 7.1.2 -kanavainen järjestelmä
 • Teho: 128 W
 • Elementit 44 x Beam-elementtiä ja 2 x wooferia
 • Sisääntulot: 4 x HDMI, 2 x optinen, 1 x koaksiaali, 1 x analoginen (RCA)
 • Ulostulot: 1 x HDMI, Subwoofer-ulostulo
 • Ethernet-liitäntä
 • HDMI HDCP2.2, ARC, CEC, 4K-läpivienti
 • Audioformaatit: Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS:X
 • Bluetooth v2.1 + EDR, SBC
 • Wi-Fi
 • AirPlay
 • MusicCast
 • Mitat: 1100 x 212 x 93 mm
 • Paino: 11,7 kg

Subwooferin ominaisuudet:

 • Refleksikoteloitu
 • Vahvistinteho 250 W
 • 10" (250 mm) kaiutinelementti
 • Taajuusvaste 20 - 160 Hz
 • Paino 18 kg
 • Mitat (L x K x S): 350 x 366 x 420 mm

Ääni tulee myös yläpuolelta, uskomaton läsnäolon tunne. Unelmien 3D-surround ääni on täällä

Aito 3D- monikanava äänentoisto on toteutettu yhdessä yksikössä käyttäen digitaalista monikanava projisointitekniikkaa

Yksikön etuosassa on 44 tarkalleen laskettua -ja suunnattua kaiutinta. Jotta niiden avulla voitaisiin luoda 7-kanavan äänisäteet (Etu vasen/oikea, keski, taka vasen/oikea, ylä vasen/oikea), jokainen kaiutin on erillisohjattu omalla aikaviiveellä ja omalla vahvistinpiirillä. Nämä säteet projisoidaan seiniin ja kattoon, joista ne heijastuvat tarkasti kuuntelupaikkaan. Tämä luo saman äänikentän kuin olisi seinä – tai kattoasennuskaiuttimet, ei siis virtuaalista ääntä, vaan aito 3D- monikanava äänentoisto. Lisäksi YSP-5600:n sivukanavien äänisäteitä käytetään Surround back- takakaiuttimien äänikentän luomiseen jolloin takakanavat haamuyhdistelmänä toimivat samalla tavalla kuin olisi 7.1.2 Dolby Atmos tai DTS:X toisto.

Ensimmäinen YSP joka luo yläkanavat käyttäen erillisen kaiutinsuuntauksen äänisäteitä

Yläkanavien toisto on toteutettu sijoittamalla kuusi suunnattua kaiutinta yksikön kummassakin päässä (yht. 12 kpl). Nämä kaiutinmuodostelmat käyttävät 28mm halkaisijan elementtejä. Näiden äänisäteiden täyden hyödyn saavuttamiseksi elementit ovat sijoitettuna suuntaavaan levyyn ja äänisäde on sovitettu pystysuunnassa. Äänikentän vaste on juuri sellainen kuin käytettäessä oikeita kattoasennuskaiuttimia. Joten saat mahtavan äänen vaivautumatta asentamaan kaiuttimia ja johtoja vetämättä.

Yläkanavien suuntaus voidaan sovittaa tarkalleen vastaamaan istumapaikkaa

Toistaaksesi viimeisimpiä monikanava formaatteja kuten Dolby Atmos ja DTS:X, suhde kuuntelupaikan ja yläkanavien sijoittumisen välillä on hyvin tärkeä jotta äänikentän toisto vastaisi alkuperäistä. YSP-5600:n kattoon suunnattujen äänisäteiden kulma on säädettävissä mahdollistaen näin yläkanavien oikean sovittamisen kuuntelupaikkaan joko käsivaraisesti tai automaattisesti. Vaikka kuuntelupaikka näyttöön nähden muuttuisi, saat silti täyden hyödyn yläkanavien luonnollisesta 3D- äänimaailmasta.

Suunnatut äänisäteet toimivat erillisten äänen yläkanavien toteuttajana

Yläkanavat voivat sijoittua yhtä lähelle kuuntelupaikkaa kuin keskikanava ja niiden paikalla ja äänenlaadulla on suuri vaikutus esityksen tunnelman elävyyteen jonka moniulotteinen ääni muodostaa. Käyttämällä suunnattuja säteitä jotka heijastuvat vain kerran katosta yläkanavatoistoa varten, YSP-5600:ssa on tarkka äänisijoittelu ja erillinen ääni joka takaa ympäristön äänien, kuten ukkonen, realistisen toiston. Koet jännittävän 3D- monikanavaäänen joka sataa taivaalta.

Dialogin nosto varmistaa asiallisen puheen suuntautumisen

Useiden soundbar- tuotteiden kanssa, jotka ovat sijoitettuna TV:n alle, varsinkin TV:n ollessa laajakuvamallia, puhe ja lauluäänet tuntuvat tulevan ihmisten alta niiden puhuessa tai laulettaessa. Tämän ongelman estämiseksi YSP-5600:ssa on dialogin nosto- toiminto (kolmeportaisella säädöllä) joka saa aikaan suunnattavien kaiuttimien heijastettavien säteiden nostamaan dialogia korkeussuunnassa sopivalle tasolle näytöllä. Näin nautit äänestä ja kuvasta jotka ovat täydellisesti linjassa kuten elokuvateatterissa.

Yhteensopiva uusien Dolby Atmos ja DTS:X formaattien kanssa

YSP-5600 tukee molempia viimeisimpiä formaatteja sekä Dolby Atmosia että DTS:X:ää jotka ovat saaneet paljon huomiota elokuvateollisuudessa. Dolby Atmos tuki on heti käyttöönotosta kun taas DTS:X tuki on suunniteltu toteuttavan ohjelmistopäivityksen myötä.

Tukee Yamahan omaa CINEMA DSP 3D- tilaa

Yamahan alkuperäinen CINEMA DSP 3D- tila tuo yhden ylöspäin laajenevan suunnan lisää äänikenttään luoden täyteläisen monikanavaympäristötilan. YSP-5600 tukee tätä ominaisuutta käyttämällä erityisen suuntaavia kaiutinmuodostelmia luodakseen pystysuuntaisia säteitä. Voit nauttia live-esityksistä perinteisillä ääniformaateilla ja yhdistää siihen Dolby Atmos ja DTS:X tehosteen nauttiaksesi luonnollisesti laajennetusta 3D- monikanavaäänestä.

Valitse yhden neljästä kuuntelutiloista sovittaaksesi sen skenaariosi

YSP-5600 on varustettu neljällä kuuntelutilalla: 3D- monikanava, jossa on viisi vaakasuuntaista sädettä ja kaksi pystysuuntaista saman vaikutelman luomiseksi mikä on 7.1.2- kanavaisessa, kolmiulotteisessa äänikentässä; Monikanava jossa on viisi vaakasuuntaista sädettä suoriutuakseen 5.1 monikanavatoistosta; Stereo joka käyttää erillistä pystysädekaiutinta diskanttina tuottaakseen laadukkaan 2- kanavaisen stereokokemuksen eri äänilähteistä; Kohdistus joka tähtää monokanavaiseen puheselkeytykseen tarkkaan kohdesijoitteluun tilassa. 3D- monikanavatilassa voit valita käytätkö CINEMA DSP 3D- tilaa ja Monikanava- tilassa voit valita halutessasi CINEMA DSP- tilan joka tarjoaa laajemman valikoiman äänitilaohjelmia.

IntelliBeam- toiminto automatisoi yläkanava-asetukset

YSP-5600 hyödyntää säde – ja äänen optimointiominaisuutta mukana toimitettavan IntelliBeam- mikrofonin avulla. Sen avulla vältyt hankalalta kuunteluvaraiselta asetusten säätämiseltä ja saavutat tarkat äänisäädöt jotka sopivat parhaiten kuunteluympäristöösi. Yhdessä näitä kahta ominaisuutta kutsutaan IntelliBeam:ksi. Kattoon ohjatun äänisäteen kohdennus voidaan automatisoida myöskin. YSP-5600 voi näin ollen toistaa live- musiikkiesityksen tunnelmaa lukuisissa erilaisissa tiloissa.

MusicCast

MusicCast on uusi vallankumouksellinen verkossa toimiva äänentoisto. Käytätpä kaikkia MusicCast tuotteitasi yhdessä tai erikseen, riippuu täysin sinusta. Ohjaa sitä yhdellä sovelluksella joka on suunniteltu intuitiiviseksi, nopeaksi ja helppokäyttöiseksi. Käytä soundbaria, langattomia kaiuttimia, AV- viritinvahvistinta, HiFi- äänentoistojärjestelmää mikä sopii sinulle parhaiten. MusicCast yhdistää kaikki Yamahan uutuudet, kaiken kaikkialle ja jokaiselle.

MusicCast laajentaa viihdetarjonnan mahdollisuudet

MusicCast luo korkeatasoisen langattoman verkon tarjoten musiikki -ja äänentoistonautintoa. Voit suoratoistaa digitaalisessa muodossa olevaa musiikkia kotiverkossasi älypuhelimeltasi, PC:ltä, NAS - tai muilta laitteilta. It can also share the music from external devices such as a TV or Blu-ray player connected to the YSP-5600. Voit suoratoistaa äänisisältöä Bluetooth yhdistetystä älypuhelimestasi tai tabletilta MusicCast- laitteisiin muihin huoneisiin. All MusicCast models support Bluetooth. Not only can you enjoy streaming all content from your smartphone including content from video hosting services and music applications, but you can also distribute audio to other rooms. In addition, a wide range of sound source s are supported including MP3, WMA, AAC, Apple Lossless, WAV, FLAC and AIFF.

Ohjainsovellus helppoon käyttöön

MusicCast ohjaussovellusta voidaan käyttää yksittäisen MusicCast tuotteen tai useamman MusicCast tuotteen ohjaukseen. Sovellus on upeasti suunniteltu ulkonäöltään, jota voit muokata sinun makuusi. Toiminnot vaativat vain kevyen kosketuksen toimiakseen, erittäin helppokäyttöisesti, jotta saat haluamasi musiikin kuultavaksi. Lisäksi, käyttämällä YSP-5600:sen äänikeila asetuksia tai surround-tila säätöjä, saat käyttöösi yksityiskohtaiset äänen säädöt

Tämä sovellus siirtää kotisi äänentoiston helposti kätesi ohjattavaksi. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi App Storesta tai Google Play.

Ohjainsovellus helppoon käyttöön

Bluetooth ulostulo kätevään musiikin suoratoistoon

YSP-5600 on varustettu viimeisimmällä bluetooth teknologialla tehden langattoman musiikin toistosta kätevämpää kuin koskaan. Voit suoratoistaa musiikkiasi YSP-5600:stä Bluetooth- kaiuttimiin tai Bluetooth- kuulokkeisiin yksityiskuuntelua varten.

Suoratoistopalvelut tarjoavat valtavan valikoiman kuuntelumahdollisuuksia

Musiikkipalveluiden suoratoistotuki kuten Spotify, Juke ja Napster tarkoittavat että voit nauttia laajasta valikoimasta musiikkisisältöä. Sen lisäksi pääsy vTuner radioasemien valikoimaan mahdollistaa internet- radioasemien kuuntelun jotka sijaitsevat ympäri maailman.

Langattoman musiikin suoratoisto Bluetoothilla tai AirPlay:lla

Nauti langattomasti musiikista älypuhelimella tai tabletilla käyttäen Bluetooth- yhteyttä. Voit käyttää myös kätevää AirPlay- toimintoa musiikin suoratoistoa varten iPhonesta tai iPadista. Lisäksi Bluetooth- valmiustila tuo mukavuuden että YSP-5600 käynnistyy ja sammuu automaattisesti Bluetooth-toistoon.

Eco- suunnittelu

Kaikissa MusicCast yhteensopivissa tuotteissa on valmiustila jossa päästään niinkin matalaan energiakulutukseen kuin alle 3W. Ja vieden Eco- suunnitteluperiaatteen askeleen pidemmälle YSP-5600:ssa on vieläkin matalampi energian kulutus valmiustilassa joka on alle 1,6W. Lisäksi automaattinen valmiustilaan vaipuminen sammuttaa automaattisesti laitteen asetetun ajan kuluttua mikäli signaaliyhteyttä ei havaita. Tämä eco- suunnittelu tekee MusicCastista läpikotaisin ympäristöystävällisen.

Pelkistetty ulkoinen muotoilu ei häiritse katseluelämystä

Etupaneeli ja ohjausnäyttö ovat etusäleikön alla jolloin saavutetaan pelkistetty, tyylikäs ilme. Säleikkö kaartuu kummassakin reunassa paneelin yli hienovaraisesti viitaten monikanavatukeen. Ohjausnäyttö syttyy vain sitä käytettäessä joten se ei häiritse katselunautintoa. Yksikkö on vain 1100mm leveä, mikä on 100mm vähemmän kuin edellisessä YSP-5100 mallissa, huolimatta siitä että siinä on sisäänrakennettuna pystysuuntauskaiuttimet, ja syvyys on ainoastaan 93mm (ilman telinettä) mikä saa sen näyttämään tilassasi erittäin ohuelta.

4K Ultra HD- täystuki 4K 60P, HDCP2.2

YSP-5600 tukee täydellisesti viimeisimpiä HDMI- standardeja. Voit nauttia täydestä 4K- teräväpiirrosta kuvatarkkuuden heikentymättä, 4K60fps (kuvaa sekunnissa) tuen ansiosta. Lisäksi siinä on HDCP2.2 kopiointisuojaus 4K- kuvasiirrolle.

Langaton subwoofer- sarja sisältyy pakettiin

Mukana tulevan SWK-W16- sarjan avulla voit liittää subwooferin tähän yksikköön langattomasti. Et tarvitse mitään välijohtoja yksikön ja subwooferin välille mikä lisää järjestelmän sijoittelumahdollisuuksia.

Tukee Custom installation- asennuksia

Yksikössä on IR-OUT- portti kuten myös IR- signaalin läpivientitoiminto. Tämä tarkoittaa että se havaitsee lähes minkä tahansa IR- signaalin etupuolella lähettääkseen sähköisen signaalin. Siinä on myös IR-IN- portti vastaanottaakseen etäohjauskäskyjä sähköisesti toisilta toimilaitteilta. Lisäksi se tukee Contro4- kotiautomaation ohjausta tehden siitä täydellisen CI- asennuksiin.

Lisävalikko hotellihuone käyttöä ajatellen

Lisävalikot ovat käytettävissä sellaisia tapauksia ajatellen kuin vieraan tahattomat ohjauskäskyt. Esimerkiksi äänentason asetus käynnistyessä jossa äänentaso on säädetty asettumaan järkevälle tasolle aina kun yksikkö käynnistyy vahinkojen estämiseksi ylikovalla äänentasolla. Max volume- asetus estää liian kovan äänentason kokonaan ja Input lock- lukitus voi estää tahattomia toimintoja.

Muita huomionarvoisia ominaisuuksia

• Clear Voice- toimintoa tekee selostuksesta selkeän ja helposti kuultavan

• Musiikkiparannus parantaa pakatun musiikkilähteen laatua

• Mukautuva DRC mahdollistaa äänentason ja dynamiikan säädön

• Näyttövalikko OSD tukee useita kieliä.

(English, German, French, Spanish, Italian, Dutch, Russian, Swedish, Turkish, Japanese)

• Subwoofer- lähtö järjestelmän laajentamista varten

MusicCast CONTROLLER

Hallitse kaikkia haluamiasi laitteita vain yhdellä sovelluksella

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Lisää tältä tuotemerkiltä

 1. YAMAHA A-S2100 High End vahvistin 2 x 160W 4&#937
  YAMAHA A-S2100 High End vahvistin 2 x 160W 4&#937
  SKU: 216518
  Delivery 2-8 days
  €2,400.00
 2. YAMAHA SM10V 2-tie passiivikaiutin/kulmamonitori
  YAMAHA SM10V 2-tie passiivikaiutin/kulmamonitori
  SKU: 215954
  Delivery 2-8 days
  €372.00
 3. yamaha-ns-777-kolmitie-hifikaiutin-malli-torni-pianomusta
  YAMAHA NS-777 Kolmitie Hifikaiutin torni malli - Pianomusta - Parihinta
  SKU: 310382
  Delivery 2-8 days
  €598.99
 4. YAMAHA NS-C444 Laadukas keskikaiutin musta piano
  YAMAHA NS-C444 Laadukas keskikaiutin musta piano
  SKU: 310385
  Delivery 2-8 days
  €155.00
 5. YAMAHA NS-SW700 Aktiivisubwoofer 10 musta 300W
  YAMAHA NS-SW700 Aktiivisubwoofer 10 musta 300W
  SKU: 408799
  Delivery 2-8 days
  €499.00
 6. YAMAHA DXS12 Aktiivisubwoofer 12 D-luokan
  YAMAHA DXS12 Aktiivisubwoofer 12 D-luokan
  SKU: 215950
  Delivery 2-8 days
  €777.00