ENTTEC 12V RGB musta pcb pixeli nauha 60 LEDiä / Metri 5m rulla 8PX60-12-B2

Tuotenumero
591511

Pixel tape RGB 60 LED-metrillä 12V Musta nauha on 5m rulla pikseleittäin ohjattavaa led nauhaa. Vaatii erillisen Pixellator reitittimen sekä injektorin virtasyöttöä varten.

Kysy tuotteesta
Vero 24% | 0%
189,00 €
kpl
Helsingin myymälä:0 kpl
Toimittajan varasto:
Yleensä 5-10 päivää toimitusaika
Toimitus vain: 7,90 € - Tai nouda myymälästämme!

8PX60-12-B (12V) – 5M SKU: 8PX60-12-B2 

Yhden pikselin ohjaus on LED-suunnittelun tulevaisuus… ja se alkaa NYT! Tekniikan edistyminen mahdollistaa 12 V nauhan, jossa on  60 yksilöllisesti ohjattavaa  yhden pikselin RGB-LED-valoa metriä kohti, ensimmäistä kertaa.

Suositun mustan piirilevymme (ihanteellinen varkain malleihin) ansiosta jokaisella LEDillä on nyt oma sisäänrakennettu IC, mikä lisää fyysistä joustavuutta sekä tasaisempaa himmennystä, mikä mahdollistaa vertaansa vailla olevan tarkkuuden. Lisäksi tämä pikselinauha tuo LED-kohtaista redundanssia ENTTECin tuotelinjalle.

Jos jokin LED vaurioituu tai poistetaan fyysisesti nauhasta, 8PX60-12-B toimii edelleen ilman, että LED-kartoitus vaikuttaa. Kuinka uskomatonta se on?!

ENTTECin valmistuksen laatu ja huomio yksityiskohtiin ovat tietysti edelleen ensiarvoisen tärkeitä. Käytämme siis aina paksumpia substraatteja, jotta voimme tarjota paremman kestävyyden, paremman lämmönpoiston ja paremman virrankulun markkinoilla oleviin tavallisiin LED-nauhoihin verrattuna.

Digitaalisen LED-pikselinauhan 8PX60-12-B avulla voit todella kokea huomisen maailman tänään. Ominaisuudet

Kirkas

Tämän 12 V:n nauhan maksimivirrankulutus on vain 8,5 wattia metriä kohden (RGB kaikki päällä) ja lumenkapasiteetti 122 lumenia metriä kohti, joten tämä 12 V nauha tarjoaa kirkkaan ja tehokkaan paketin.

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

Lisää tältä tuotemerkiltä