INFINITY CHIMP 300.G2 - Valopöytä neljällä universumilla ja kosketusnäytöllä

Tuotenumero
267138

Laadukas valopöytä huikeilla ominaisuuksilla

|  Infinity Chimp 300.G2 -konsolissa on sisäänrakennettu kosketusnäyttö |  4 Universumia  |  Sopii ammattilaisille, että aloittelijoille  |  Käytettävissä Altabasen yli 16 000 valon kirjasto  |  Puuttuvat valot voi kätevästi rakentaa Fixture Builderissa  |  Sisäänrakennettu tehokas Effects Engine  |  Langattoman DMX:än ansiosta pääset minimoimaan tarvittavat johdot  |  Uusien ilmaisten päivitysten mukana lisätään uusia ominaisuuksia  |  ArtNet  |  HDMI -ulostuloportti toisen (kosketus)näytön kytkemiseen  |  Voit ladata myös Chimp OnPC -ohjelmiston, jolla voit valmistella showsi etukäteen!  |  Rajattomasti valoja  |  4 Master faderiä jotka käyttäjä voi määrittää haluamallaan tavalla  |  Käyttöjärjestelmän näkymät säädettävissä  |  10 Liukusäädintä  |  10 Executor/Flash -painiketta  |  10 000 memories  |  Infinity Chimp G.2 -sarja saatavana monissa eri kokoonpanoissa  |

Kysy tuotteesta
Vero 24% | 0%
Normaalihinta 8 317,99 € Tarjoushinta 6 089,00 €
kpl
Helsingin myymälä:0 kpl
Toimittajan varasto:
Lähetettävissä 5-10 arkipäivää
Toimitus vain: 7,90 € - Tai nouda myymälästämme!
-27%
ALE

Tuotevideo:

 

Tutoriaali:

Chimp G2, seuraava vaihe: Infinity Chimp G2 -valoohjaimet yhdistävät käyttäjäystävällisen suunnittelun todelliseen toimivuuteen: Chimp 100.G2, jossa on 2 DMX-universumia tai 300.G2, jossa on 4 DMX-universumia ja integroitu 22 tuuman kosketusnäyttö. Molemmilla on sama periaate: tarjota tarvittavat työkalut jokaiselle valosuunnittelijalle ja vapaus luoda haluamansa show. Jokainen ominaisuus, tehoste ja sovellus on suunniteltu tukemaan juuri tätä periaatetta. Vaikka Chimp 300.G2:ssa on laajennettu universumi, kiinnitys ja muistikapasiteetti, se on edelleen yhteensopiva Chimp 100.G2:n kanssa. Ohjelmisto, ominaisuudet, tehosteet ja mahdollisuudet ovat täsmälleen samat. Ohjelmoidut ja tallennetut esitykset molemmissa simpanssiyksiköissä ovat keskenään vaihdettavissa ja toimivat sujuvasti vastaavasti. Pelkästään tämä ominaisuus tuo uuden ulottuvuuden eri Chimp-yksiköiden yhteensopivuuteen. 

Muutamia kunkin simpanssin monipuolisista ominaisuuksista mainitakseni: jokainen simpanssiyksikkö on varustettu laajalla AtlaBase-kiinnityskirjastolla, joka mahdollistaa pääsyn yli 16 000 erilaiseen valaistimeen. Jokaisen ilmaisen Chimp-ohjelmistopäivityksen yhteydessä AtlaBase-kirjasto päivitetään automaattisesti. Effects Engineä voidaan soveltaa mihin tahansa saatavilla olevaan kiinnitysmääritteeseen helposti. Tämä auttaa sinua muokkaamaan esitystä luovuutesi mukaan. Voit käyttää Magic Sheets -sovellusta, jonka avulla voit visualisoida koko asetuksesi 2D-muodossa. Saat aina oikean värin tarkalla värinvalitsimella, RGB/CMY Controlilla tai sisäänrakennetuista Lee-, Rosco- ja Apollo-suodatinkirjastoista.

Seuraavan vaiheen simpanssiohjaimet tarjoavat kaikki tarvittavat työkalut täydellisen esityksen luomiseen. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on käyttää näitä työkaluja hyvään käyttöön. Infinity Chimp G2 -sarja on saatavana kokoonpanoina yksittäisistä yksiköistä kokonaisiin matkapaketteihin:

· 55004 simpanssi 100.G2 yksittäinen yksikkö
· 55004SET01 simpanssi 100.G2 matkapaketti, sis. kosketusnäyttö ja lentolaukku
· 55031 Chimp 100.G2 & Wing Tourpack sis. 2 kosketusnäyttöä, banaanisiipi ja lentolaukku
· 55014 simpanssi 300.G2 yksittäinen yksikkö
· 55014SET01 simpanssi 300.G2 matkapaketti sis. lentolaukku
· 55020 Banana Wing

Infinity Chimp 300.G2 -valoohjain integroidulla 22 tuuman kosketusnäytöllä tarjoaa kaikki työkalut, joita tarvitset valoesityksen luomiseen muutamassa minuutissa. Chimp 300.G2:lla sinulla on pääsy neljään universumiin, joissa on rajoittamaton määrä korjattavia kalusteita. Se on suunniteltu yhtä asiaa ajatellen: käyttäjän mukavuutta. Se on täydellinen ohjain aloittelijoille ja vielä enemmän edistyneille käyttäjille.
Voit liittää ylimääräisen ulkoisen kosketusnäytön Chimp 300.G2:een. Käytä henkilökohtaisia ​​värejä graafisessa käyttöliittymässä, lisää Magic-arkkeja visualisoidaksesi esityksesi 2D:nä ja hyödynnä laajaa Atlabasea. Atlabase-kiinnitystiedostossa on yli 16 000 valaisinta, joista valita. Mutta jos tietty valaisin puuttuu, voit lisätä sen kokoonpanoosi sisäänrakennetun Fixture Builderin kautta. Lisää tehosteita, liikkeitä, värimuutoksia ja paljon muuta käyttämällä Effects Engineä. Valitse haluamasi väri Leen, Roscon tai Apollon suodatinkirjastoista. Wireless Solutionsin integroitu Wireless DMX -moduuli lisää järjestelmän joustavuutta. Jokaisella ohjelmistoversiolla Chimpiin lisätään uusia ominaisuuksia ja Atlabase-telinekirjasto päivitetään

 

ominaisuudet  
  Tutut näppäimet, numeronäppäimistö ja 4 enkooderia
  10 toistofaderia Go-, Pause/Reverse- ja Flash-näppäimillä useilla sivuilla
  10 Executer/Flash-näppäintä useilla sivuilla
  Värinvalitsin, Swatchbook, Lee, Rosco ja Apollo Filters
  Gobo Picker
  Käyttäjän määriteltävissä olevat ryhmät ja esiasetukset
  Käyttäjän määriteltävissä oleva näytön asettelu
  4 käyttäjän määriteltävää master-faderia
  Effects moottori
  Tuuletin toimii kaikilla ominaisuuksilla
  Sisäänrakennettu Fixture-kirjasto ja Fixture builder
  Vihjeluettelonäyttö
   
Liittimet  
  4 x DMX 5-nastainen optoeristetty sisään/ulostulo (RDM-valmius)
  RP-SMA W-DMX antennilähtö
  Ethernet/Artnet
  HDMI-näytön ulostulo
  Midi In/Thru/Out 5-pin DIN
  Audio/SMPTE/LTC-tulo 3-nastainen XLR
  IEC-virtalähteen tulo
  2 x himmennettävä pöytävalolähtö 3-nastainen XLR
  2 x USB-B-liitin
   
Ohjelmisto  
  4 universumia 2048 kanavaa DMX
  Rajoittamaton määrä kalusteita
  10 000 muistoa
  600 muistipinoa
  100 ryhmää
  9 x 100 esiasetusta (sijainti, väri, säde, gobot jne.)
  Komentorivikäyttöliittymä
  Tulostusvisualisoija
  AtlaBasen tarjoamat kirjastot
  Seuranta- ja ei-seurantavaihtoehdot
   
Fyysinen  
  Näyttö: 22 tuumaa 1920x1080 Full HD
  Kosketus: Kapasitiivinen kosketusnäyttö
  Kotelo: Metalliset ja paloa hidastavat muoviset sivusuojukset
  Mitat: 647 x 575 x 279 mm (PxLxK)
  Paino: 18kg
  Ympäristön lämpötila Alue: 0 ~ 35°C
  Varastointilämpötila Alue: -5 ~ 45°C
Tuotekoodi 55014
EAN 8717748455178
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

Lisää tältä tuotemerkiltä