Kuntoluokat

Kuntoluokat

A

Tuotteen pakkaus on vaurioitunut käsittelyn/toimituksen aikana. Tuotteen kunnon on tarkistanut Discolandin henkilökunta. Tuote on ehjä ja täydellinen myyntipakkaus mukana.

B

Tuote on yleensä asiakaspalautustuote, tuotetta on kokeiltu korkeintaan 32 päivän ajan ja tuotteessa saattaa löytyä pientä käytön jälkeä. Tuotepaketista saattaa puuttua helposti korvattavissa oleva tarvike kuten USB-johto, ohjekirja tai kuulokkeet. Alkuperäinen tuotepaketti saattaa puuttua. Puutteesta on ilmoitettu tuotekuvauksessa.

C

Tuote on käytetty tuote. Tuotetta on käytetty pidempään ja tuotteesta löytyy selkeitä käytön jälkiä/naarmuja. Tuotepakkaus saattaa puuttua, tarvikkeita saattaa puuttua ja ne on hankittava erikseen. Merkittävimmät puutteet on ilmoitettu tuotekuvauksessa.

D

Tuote on huonokuntoinen tuote. Tuote on paljon käytetty, naarmuinen, lommoinen, tuote saattaa vaatia korjausta ja varaosien hankintaa. Myyntipakkaus saattaa puuttua. Merkittävimmät puutteet on ilmoitettu tuotekuvauksessa.


Käytetyt tuotteet ja datan tyhjennys

Resetoimme ja tyhjennämme kaikki asiakastietoa sisältävät datalaitteet (kuten esim. tietokoneet, puhelimet, kovalevyt tai muistikortit) ennen myyntiin laittoa. Tuotteet jotka eivät sisällä asiakastietoja resetoimme mahdollisuuksien mukaan.

 

Takaisin Outlettiin