PIONEER DDJ-1000 4-kanavainen huippu DJ kontrolleri - Rekordbox

Tuotenumero
590853

DDJ-1000 4-kanavainen rekordbox kontrolleri on suunniteltu ottamaan kaikki irti uudistetusta rekordbox ohjelmistosta. Soittotuntuma on lainattu suoraan CDJ-2000nxs2 mallisarjasta. Laitteessa täysikokoiset hakupyörät kappaleinfo näytöillä. 14 uudistettua efektiä sekä 16 RGB valaistua padia laukaisemaan efektit ja samplet.

 

Kysy tuotteesta
Vero 24% | 0%
1 399,01 €
Ennakkotilaustuote
kpl
Helsingin myymälä:0 kpl
Toimittajan varasto:
Tuotetta tilattu
Tälle tuotteelle: Ilmainen toimitus! - Tai nouda myymälästämme!
Tulossa hyllyyn: 10.06.

Huom! Kun tilaat vähintään 295 eurolla, saat toimituksen ilmaiseksi!DDJ-1000 -käyttö!

UUSI REKORDBOX DJ -KOKEMUS

Saat kaikki irti Rekordbox dj:n parannetuista uusista ominaisuuksista omalla 4-kanavaisella DJ-ohjaimellamme. Siinä on lippulaiva NXS2-malleista peritty ammattimainen asettelu, ja se on kannettava, kompakti ratkaisu juhlissa ja tapahtumissa esiintymiseen. DDJ-1000:ssa on täysin uudet teräväpiirtonäytöt jokaisessa lenkkipyörässä, joten voit pitää silmäsi intuitiivisesti kannella.

Valitse sujuvasti kappaleet, joita et pitänyt yhteensopivina Rekordbox DJ: n uuden -ominaisuuden ansiosta. Tuo luovaa hohtoa esityksiin 14 Biitti efekti:llä – mukaan lukien neljä uutta versiota – ja käynnistä välittömästi. Laitteessa on paljon muuta 16 monivärisellä performanssi padilla.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

 • JOG-NÄYTTÖ

  Muokattavissa oleva väri LCD On ohjauspyörä keskellä -näytöt sijaitsevat jokaisen pyörän keskellä. Paljasta vain tarvitsemasi tiedot. Olipa kyse BPM:stä, aaltomuodosta, toistosijainnista tai asetus pisteet- ja Looppaus-pisteistä.

 • KLUBI-TYYLINEN ASETTELU

  Siirtyminen tähän DJ-ohjaimeen on helppoa tuttujen säätö pyörien ja ulkoasun ansiosta, joka on peritty klubin vakio-CDJ- ja DJM-lippulaivalaitteista. Tämän seurauksena rekordbox-dj: n käyttäminen DDJ-1000: n kanssa tuntuu samalta kuin NXS2-setin kanssa soittaminen.

  PARANNETTU MAGVEL liuku

  Erittäin kestävä yli 10 miljoonalle liikkeelle, uusi MAGVEL FADER saa monimutkaiset esitykset tuntumaan helpolta. Lisäksi pyörän ja liun hienostunut ohjelmistokäsittely vähentää merkittävästi latenssia, joten raapiminen tuntuu intuitiivisemmilta kuin koskaan.

  UPOUUSI FX

  Lisää settiisi tekstuuria neljällä uudella Biitti efekti: llä sekä 10 suosituinta Biitti FX DJM-sarjan miksereistä. DDJ-1000:ssa on myös neljä DJM-sarjan mikserin äänen väri efektiä.

  SUORITUSKYKYTYYNYT

  Paina 16 taaksepäin valaistua kumia Performanssi padia laukaistaksesi pisteet, efektit, biitti hypyt, samplerit, kosketin moodi, biitin loppaus kosketuksella.

  Kiillotettu mutta kannettava

  Alumiini- ja akryyliviimeistetyllä yläpaneelilla DDJ-1000 näyttää tyylikkäältä ja ammattimaiselta, mutta on silti riittävän kompakti kuljettamaan helposti tapahtumien välillä.

 • Täysikokoiset lenkit

  DDJ-1000:n täysikokoiset lenkkipyörät on optimoitu täydelliseen naarmuuntumisvasteeseen ja voit asettaa haluamasi vasteen Jog Feeling Adjustin avulla.

  Hyvin kytketty

  Tässä ohjaimessa on 4 tuloa, jotka ovat äärimmäisen joustavat CDJ: hen tai analogiseen levysoitinten liittämistä varten ja erillisenä sekoittimena. Voit myös muodostaa yhteyden suoraan ammattimaisiin PA-laitteisiin Boothin, 2 Masterin ja 2 MIC-tulon ansiosta.

  tallennuslaatikko eli

  Kun käytät rekordbox dj -ohjelmistoamme, voit ostaa rekordbox dvs Plus Packin saadaksesi matalan latenssin naarmunhallinnan musiikilla rekordbox-kirjastostasi. Lue lisää

 • Avaimen vaihto

  Muuta automaattisesti seuraavan raidan avain vastaamaan pääpakkaa ja siirrä näppäimiä ylös tai alas sekoittaaksesi minkä tahansa kappaleyhdistelmän täydellisessä harmoniassa.

 • sivu

  Sivu-ominaisuudella voit käyttää 16 kuumaa vihjettä pakasta kohti. Vaihda vihjeiden 1-8 ja 1-16 välillä kosketuksella laukaistaksesi ne kaikki yhdellä raidalla..


Tekniset tiedot:

Leveys: 708 mm
Korkeus: 73.4 mm
Syvyys: 361.4 mm
Paino: 6 kg
Äänikortti: 24 bit/44.1 kHz
taajuusvaste: 112 dB
Kanavat: 4
Kanavien ohjaus: 4 
Pyörän koko: 202 mm alumiini
pyörän vastuksen säätö: Kyllä
Pad efekti: Kyllä
Filtteri: korkea ja matala
Äänen väri efekti: kyllä
Kuumat pisteet: 16
Manuaali Looppaus: Kyllä
Auto Biitti Looppaus: Kyllä
Biitti hyppy: Kyllä
DJ ohjelmisto: rekordbox pakkauksessa mukana

Ohjelmiston vaatimukset:

Mac

macOS High Sierra 10.13 ,
macOS Sierra 10.12 
OS X 10.11/10.10  tai uudemmat

Windows  Windows® 10/ 8.1/ 7

Prosessori
Intel® Processer Dual Core i7, i5, i3
Intel® Processer Dual Core 2.0 GHz tai suurempi

Muisti
4GB tai enemmän- mielellään 8 GB

Sisääntulot:

2 LINJA (RCA)
2 Levysoitin/Linja (RCA)
2 Mikki (XLR & 1/4" plugi, 1/4" plugi)

USB
2 USB B porttia

Ulostulot:


2 MASTERI (XLR, RCA)
1 Extra (1/4 " plugi)
2 kuulokkeet (1/4" stereo plugi, 3.5-mm stereo mini plugi)

Lisätietoja
Valmistajan TuotenumeroDDJ-1000
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

Lisää tältä tuotemerkiltä