PIONEER DDJ-SR2 DJ kontrolleri ammattilaiselle Serato ohjain

Tuotenumero
590856

DDJ-SR2 DJ kontrolleri jakaa saman suunnittelun ja ominaisuudet kuin ammattilaistason soittimet. RGB valaistut padit, XLR-master ulostulot, Serato DJ kontrollit, search strip valitsimet kappaleiden selailuun, mukana täysi Serato DJ ohjelmisto sekä pitch'n' time lisäosa, ym. DJ ohjain, Pioneer kontrolleri. Leveys: 553 mm  Korkeus: 65.1 mm  Syvyys: 334.5 mm  Paino: 3.7 kg

Vero 24% | 0%
798,99 €
Ennakkotilaustuote
kpl
Saatavilla keskusvarastolta: 2-8 arkipäivää
Toimittajan varasto:
Tilattavissa
Ota meihin yhteyttä tarkemman saatavuuden varmistamiseksi
Tälle tuotteelle: Ilmainen toimitus!
Tulossa hyllyyn: 18.02.

Huom! Kun tilaat vähintään 295 eurolla, saat toimituksen ilmaiseksi!

HARMONINEN SÄÄTÖ 

DDJ-SR2:ssa on omat näppäinohjaimet Serato DJ Prolle, joiden avulla voit ohjata ohjelmiston ominaisuuksia napin painalluksella. Tämä 2-kanavainen ohjain huolehtii ammattimaisista DJ-varusteistamme, joissa on moniväriset Performance Pads ja tilava ulkoasu. Koska DDJ-SR2 on kompakti ja 18 % kevyempi kuin  DDJ-SR , se on helppo kuljettaa mukana mihin tahansa keikalle.

Nauti täydellisestä paketista, joka sisältää Serato DJ Pron uusimman version sekä Pitch 'n Time DJ -laajennuspaketin, jonka avulla voit olla luova kappaleesi sävelen ja BPM:n kanssa jopa äärimmäisissä tempoissa.

AVAINOMINAISUUDET

 • SERATO PITCH 'N TIME DJ-OHJEET

  Sarja omistettuja painikkeita luotiin käynnistämään Serato DJ Pron avaimiin liittyvät toiminnot. Vaihda Key Shiftin, Key Syncin ja Key Resetin välillä pelataksesi koskettimilla muuttamatta tempoasi.

  LUE LISÄÄ

 • MONIVÄRIT PERFORMANCE PADS

  Käytä suuria, monivärisiä kosketettavia Performance Pads -tyynyjä käynnistääksesi Hot Cues-, Roll- ja Sampler-ominaisuudet. Paina tyynyjä ja katso niiden värit muuttuvat, kun ne osoittavat valitun tyynyn tilan ja toistotilan.

 • KANNETTAVA SUUNNITTELU

  Ota tämä ohjain mukaasi minne ikinä menetkin helpon kahvan ja kevyen rakenteen ansiosta. Yksinkertaista plug-and-play-liitettävyyttä varten voit valita USB- tai verkkovirran välillä.

 • USEITA LIITÄNTÄ

  Tasapainotettujen XLR-ulostulojen avulla voit muodostaa yhteyden ammattimaiseen PA-järjestelmään, kun taas kopin ja 2 master-ulostulon avulla voit seurata miksauksiasi. Tai käytä DDJ-SR2:ta mikserinä moninpeleissä tai levysoittimissa käyttämällä linja- ja phono-tuloja.

 • SUURET JOG-PYÖRÄT

  Se voi olla kompakti, mutta tässä ohjaimessa on suuret, matalan latenssin juoksupyörät, jotka tarjoavat sinulle erinomaisen naarmuuntumisvasteen ja tarkkuuden.

 • SERATO DJ PRO:N INTEGRAALI OHJAUS

  Osallistu Serato DJ Pron plug-and-play-ohjaukseen FX-painikkeilla ja edistyneillä ominaisuuksilla, kuten Hot cue, Slip mode, Roll ja slicer. Liitä vain PC/Mac ja aloita pelaaminen.

 
Audiomikseriominaisuus

Käytä trimmejä, kanavafadereita ja EQ:ita ohjaamaan ääntä ulkoisista levysoittimista tai mediasoittimista. Vaikka säädintä ei olisi kytketty tietokoneeseen, trimmejä ja fadereita voidaan käyttää äänen tuloon ulkoisista lähteistä.

Kaksitasoinen mittari

Näet master-ulostulo- ja kanavatasot aina.

Neulan haku

Neulahaku tarjoaa kosketusnauhan intuitiivista ja nopeaa hakua varten. Hyppää mihin tahansa kappaleen osaan yhdellä kosketuksella.

DVS-päivitys valmis

DDJ-SR2 on Serato DJ DVS -valmis. Serato DJ DVS Expansion Pack mahdollistaa CDJ-levyjen tai analogisten levysoittimien raapimisen käyttämällä Serato NoiseMap Control CD/vinyyliä.

 Lisätietoja
Valmistajan TuotenumeroDDJ-SR2
Tuotelinkithttps://www.pioneerdj.com/en/product/controller/archive/ddj-sx/black/overview/
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili