Pioneer DM-40 Aktiivimonitori pari 4" musta

Tuotenumero
590739

DM-40 Aktiivimonitori pari 4" musta, joka tarjoaa DJ:ille ja tuottajille mahdollisuuden mukautettuun hallintaan. Kaiuttimet tarjoavat huippuluokan äänen ja innovatiivisia käyttäjäominaisuuksia kotistudioon.Tätä kaiutinta on ilo käyttää vaikka musiikin kuunteluun kotona. Voidaan myös helposti liittää televisioon lisä kaiuttimiksi. Mitat 197 x 301 x 262 mm (L x K x S)Paino 6,5 / pari: 13 kg

Television ääni Digilähdöstä: DAC laitteella

Kysy tuotteesta
Vero 24% | 0%
169,00 €
kpl
Helsingin myymälä:0 kpl
Toimittajan varasto:
ei vahvistettu
Toimitus vain: 7,90 € - Tai nouda myymälästämme!


MONIPUOLINEN ÄÄNI

Pienet DM-40-pöytämonitorit tuovat erinomaisen äänenlaadun kotiisi. Ne perivät parhaat puolet ammattimaisista S-DJX-sarjastamme ja Pro Audio -kaiuttimistamme, mukaan lukien eteen ladattu bassorefleksijärjestelmä täyteläiseen, tiukkaan basson ja DECO*-teknologian, joka tarjoaa laajemman ulottuvuuden ja miellyttävän paikan.

Kaikki nämä ominaisuudet on yhdistetty kompaktiin muotoiluun, mikä tekee DM-40:stä täydellisen yhteensopivan DJ:tä, tuotantoa ja yksinkertaisesti musiikin nauttimista kotona.

DM-40 kaiuttimet myydään parina.

AVAINOMINAISUUDET

 • ETUKUormitettu BASS REFLEX JÄRJESTELMÄ

  4 tuuman lasikuitubassokaiuttimet tuottavat voimakkaan, iskevän basson edestä, kun taas kanavien urat vähentävät ilman kitkaa. Näin tunnet tiukan bassopotkun, vaikka näytöt olisivat seinää vasten.

 • 3D STEREOÄÄNI

  DM-40:n ¾ tuuman pehmeät dome-diskanttikaiuttimet on varustettu kuperilla DECO-hajottimilla, jotka kanavoivat korkeita taajuuksia joka suuntaan. Joten voit nauttia laajasta makeasta paikasta ja 3D-stereoäänestä missä tahansa istut tai seisot.

 • AJAN SOVITTAMINEN

  Luokan AB vahvistimet tuottavat terävän äänen vähäisellä säröllä. Lisäksi diskanttikaiutin ja bassokaiutin on kohdistettu täydellisesti risteytyksen eliminoimiseksi ja tasapainoisen vasteen varmistamiseksi taajuuksilla.

 • Älykäs muotoilu

  Kaapien kaarevat etureunat tarjoavat maksimaalisen jäykkyyden ja minimaalisen resonanssin puhtaan äänen takaamiseksi kaikilla äänenvoimakkuuksilla – ja ne näyttävät hyvältä kotisi kokoonpanossa.

 • Helppokäyttöisyys

  Etupaneelissa oleva kuulokelähtö ja äänenvoimakkuuden säädin antavat sinulle joustavuutta ja hallintaa, kun taas takaosan RCA- ja stereominiliitännät mahdollistavat kaiuttimien liittämisen helposti DJ- tai tuotantosarjaan. 

  DM-40 Monitorit jotka tuottavat täyteläisen, tasapainoisen äänen joka soveltuu DJ:lle, musiikintuottamiseen sekä musiikin kuunteluun.

  Näihin monitoreihin on pakattu korkealaatuista kaiutin teknologiaa joka on lainattu Pioneerin pro-audio malleista sekä S-DJX ammattimonitoreista, sisältäen eturefleksiputket joka välittää basson niin että tuntuu.

  Pehmeät kupu malliset diskantit DECO convex diffuusorilla tuottavat erinomaisen stereo ja 3D äänen laajalle kuuntelualueelle. Nauti kirkkaasta, energisestä äänentoistosta; olit sitten tuottaja, DJ tai kuunnellessasi musiikkia vaikka puhelimestasi.

  Sisääntuloina RCA ja mini plugi jotka tekevät kaiuttimista vaivattomat ja helpot käyttää useaan käyttötarkoitukseen.

  Tekniset ominaisuudet:

  Tyyppi: Aktiivinen kaksitie refleksi monitorikaiutin
  Diskantti: 2cm pehmytkupu
  Basso: 4" lasikuitu
  Teho: 21W
  Sisääntulot: RCA & Stereo miniplug
  Ulostulot: kuulokelähtö
  Virrankulutus: 35W
  Mitat: 146 x 227 x 223
  Paino: 2.7kg / 2.2kg
  Mukana tulevat tarvikkeet: virtajohto, kaiutinkaapeli, ohjekirja

 
Lisätietoja
Valmistajan TuotenumeroDM40B
EAN4573201240606
Tarjous voimassa10.1.2024
Tuotelinkithttps://www.pioneer-car.eu/fi/fi
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

Lisää tältä tuotemerkiltä