PIONEER DM-40BT-W Aktiivimonitori pari 4" elementeillä bluetooth

Tuotenumero
590863

DM-40BT-W Aktiivimonitori pari 4" valkoinen, päivitetty versio toimii nyt langattomasti Bluetoothin välityksellä. Kaiuttimet tarjoavat huippuluokan äänen ja innovatiivisia käyttäjäominaisuuksia kotistudioon. Tätä kaiutinta on ilo käyttää vaikka musiikin kuunteluun kotona. Voidaan myös helposti liittää televisioon lisäkaiuttimiksi. Mitat 197 x 301 x 262 mm (L x K x S)Paino 6,5 / pari: 13 kg

bluetooth  Television ääni Digilähdöstä:  Prozor DAC & mahdollinen RCA johto

Nopea toimitus 1-3 arkipäivää
Kysy tuotteesta
Vero 24% | 0%
199,00 €
kpl
Helsingin myymälä:1 kpl Heti lähetettävissä
Toimittajan varasto:
Tuotetta tilattu
Toimitus vain: 7,90 € - Tai nouda myymälästämme!

Huom! Kun tilaat vähintään 295 eurolla, saat toimituksen ilmaiseksi!DM-40BT Bluetooth Monitorit jotka tuottavat täyteläisen, tasapainoisen äänen joka soveltuu DJ:lle, musiikintuottamiseen sekä musiikin kuunteluun.

Näihin monitoreihin on pakattu korkealaatuista kaiutin teknologiaa joka on lainattu Pioneerin pro-audio malleista sekä S-DJX ammattimonitoreista, sisältäen eturefleksiputket joka välittää basson niin että tuntuu.

Pehmeät kupu malliset diskantit DECO convex diffuusorilla tuottavat erinomaisen stereo ja 3D äänen laajalle kuuntelualueelle. Nauti kirkkaasta, energisestä äänentoistosta; olit sitten tuottaja, DJ tai kuunnellessasi musiikkia vaikka puhelimestasi.

Sisääntuloina Bluetooth, RCA ja mini plugi jotka tekevät kaiuttimista vaivattomat ja helpot käyttää useaan käyttötarkoitukseen.

Tekniset ominaisuudet:

Tyyppi: Aktiivinen kaksitie refleksi monitorikaiutin
Diskantti: 2cm pehmytkupu
Basso: 4" lasikuitu
Teho: 21W
Sisääntulot: RCA & Stereo miniplug
Ulostulot: kuulokelähtö
Virrankulutus: 35W
Mitat: 146 x 227 x 223
Paino: 2.7kg / 2.2kg
Mukana tulevat tarvikkeet: virtajohto, kaiutinkaapeli, ohjekirja

 

MONIPUOLISET LIITÄNNÄT:

Luo monipuolinen kodin kokonaisuus, joka tuottaa täyteläisen, tasapainoisen äänen tuotantoon ja DJ-toimintaan. Nämä kompaktit pöytäkaiuttimet on suunniteltu käyttämällä ammattimaista kaiutintekniikkaa, ja ne yhdistetään vaivattomasti kaikkiin  langattomiin Bluetooth® -  laitteisiin.

DM-40BT on musta tai valkoinen, ja se säilyttää Groove-teknologiansa arvostetuista DM-40 aktiivikaiuttimista. Odota tasaista bassovastetta, DECO-tekniikan mahdollistamaa laajaa sweet spot -laatua, selkeää äänenlaatua ja täyteläistä bassoääntä samanaikaisesti.

DM-40BT kaiuttimet myydään parina.

bluetooth
aptX

AVAINOMINAISUUDET

 • BLUETOOTH®-YHTEYS

  Bluetooth®  -tekniikan avulla voit toistaa kappaleita älypuhelimista ja tableteista langattomasti, kun taas Qualcomm® aptX™- ja ​​AAC-tuen ansiosta voit nauttia entistä paremmasta äänentoistosta.

 • ETUKUormitettu BASS REFLEX JÄRJESTELMÄ

  4 tuuman lasikuitubassokaiuttimet tuottavat voimakkaan, iskevän basson edestä, kun taas kanavien urat vähentävät ilman kitkaa. Näin tunnet tiukan bassopotkun, vaikka näytöt olisivat seinää vasten.

 • 3D STEREOÄÄNI

  DM-40BT:n ¾ tuuman pehmeät dome-diskanttikaiuttimet on varustettu kuperilla DECO-hajottimilla, jotka kanavoivat korkeita taajuuksia joka suuntaan. Tämä tarjoaa laajan makean pisteen ja 3D-stereoäänen missä tahansa istut tai seisot.

 • AJAN SOVITTAMINEN

  Luokan AB vahvistimet tuottavat terävän äänen vähäisellä säröllä. Lisäksi diskanttikaiutin ja bassokaiutin on kohdistettu täydellisesti risteytyksen eliminoimiseksi ja tasapainoisen vasteen varmistamiseksi taajuuksilla.

 • ÄLYKÄS SUUNNITTELU

  Kaapien kaarevat etureunat tarjoavat maksimaalisen jäykkyyden ja minimaalisen resonanssin puhtaan äänen takaamiseksi kaikilla äänenvoimakkuuksilla – ja ne näyttävät hyvältä kotisi kokoonpanossa.

 
 

Helppokäyttöisyys

Etupaneelissa oleva kuulokelähtö ja äänenvoimakkuuden säädin antavat sinulle joustavuutta ja hallintaa, kun taas takaosan RCA- ja stereominiliitännät mahdollistavat kaiuttimien liittämisen helposti DJ- tai tuotantosarjaan.

Lisätietoja
Valmistajan TuotenumeroDM-40BT-W
Tuotelinkithttps://www.pioneer-car.eu/fi/fi
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

Lisää tältä tuotemerkiltä