PIONEER XDJ-RX2 DJ kontrolleri USB kaikki yhdessä DJ-soitin

Tuotenumero
590855

XDJ-RX2 DJ kontrolleri, jossa on yhdistetty kaksi USB-soitinta sekä mikseri yhdeksi kokoonpanoksi. Rakentamisen laatu ja efektit lainattu Pioneerin NXS2 sarjasta ja ovat täysin omaa luokkaansa. 7" kosketusnäytöllä kappaleiden selaaminen on helppoa ja nopeaa, voit nauhoittaa miksauksesi suoraan laitteesta USB-tikulle. Laitteessa kaksi mikrofoni sisäänmenoa, kaksi master-ulostuloa sekä booth-ulostulo.

Vero 24% | 0%
1 799,00 €
kpl
Saatavilla keskusvarastolta: 2-8 arkipäivää
Toimittajan varasto:
Tilattavissa
Ota meihin yhteyttä tarkemman saatavuuden varmistamiseksi
Tälle tuotteelle: Ilmainen toimitus!
Tulossa hyllyyn: 28.09.

Huom! Kun tilaat vähintään 295 eurolla, saat toimituksen ilmaiseksi!

Valtaa DJ Koppi

XDJ-RX2 on suositun XDJ-RX:n päivitys yhdistettynä lippulaiva NXS2-sarjan ominaisuuksiin ja ominaisuuksiin. Kaksikerroksinen, 2-kanavainen kaikki yhdessä järjestelmä tarjoaa ammattimaisen DJ-kokemuksen riippumatta siitä, liitätkö sen rekordbox dj: hen kannettavan tietokoneen tai USB-laitteeseen tallennetun musiikin kautta.

XDJ-RX2 tarjoaa suuren, 7 tuuman kosketusnäytön, jossa on QWERTY-haku, sekä CDJ-2000NXS2: lta ja DJM-9000NXS2: lta peritytominaisuudet, mukaan lukien pyörivä valitsin, raidansuodatin, lyhyet leikkaukset, Ääniväri efekti ja Biitti. Kahdeksan suurta, moniväristä performanssi padia antavat sinulle sujuvan hallinnan Hot Cuesiin, Beat Loopiin, Slip Loopiin ja Beat Jumpiin. Vie suorituskykysi seuraavalle tasolle, kun nautit all-in-one-ratkaisun tarjoamasta helppous ja siirrettävyys.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

 • SUURI KOSKETUSNÄYTTÖ

  7-tuumainen, värillinen kosketusnäyttö antaa nopean visuaalisen viitteen sekoituksen aikana, mukaan lukien aalto zoomaus, joka sisältää yksityiskohtaisia tietoja raidan huipuista ja rikkoutumisista. Selaa QWERTY-näppäimistöllä, suurella kiertovalitsimella, neulahaulla, raidansuodattimella ja oikotieominaisuuksilla.

 • PRO DJ OMINAISUUDET

  Suorita tarkkoja, sileitä sekoituksia EQ: iden ja kanavan faderien kanssa, joissa on käyrät, jotka vastaavat DJM-900NXS2-ammattilaisklubisekoittimen käyriä. Perittyjä ovat myös äänen väro FX ja Biitti FX, jotka antavat sinulle mahdollisuuden luovaan tyylikkyyksiin.

 • MONIVÄRISET SUORITUSKYKYTYYNYT

  Vapauta luovuutesi kahdeksalla suurella, monivärisellä kosketustehokkuudella jokaisella kannella, jotta voit käyttää välittömästi ammattimaisia suorituskykyominaisuuksia, kuten Hot Cues, Beat Loop, Slip Loop ja Beat Jump (yksittäinen tai jatkuva).

 • REKORDBOXIN LINKKIVIENTI

  USB-liitännän (Linkki vienti) avulla voit liittää kannettavan tietokoneen suoraan XDJ-RX2: een ja tuoda kappaleet uudelleen rekordboxiin. Toista valmiit kappaleet ilman, että sinun tarvitsee viedä niitä USB-laitteeseen.

 • REKORDBOX DJ

  Saat rekordbox dj-lisenssiavaimen, joka on yhdistetty XDJ-RX2: een. Aktivoi vain DJ-ohjelmistomme lisenssiavain, liitä laite ja aloita DJ soitto.

 • rekordbox-video

  Yhdistä rekordbox-videoon ladataksesi videoita ja kuvatiedostoja kansille kannettavasta tietokoneesta tai suoratoistaaksesi live-materiaalia USB-kamerasta ja lisää sitten tekstikerrokset ja FX reaaliajassa.

 •  

  2 mikrofonituloa

  Kahden mikrofonitulon avulla voit valita XLR-yhteyden tai 1/4 TRS-liittimen.

 •  

  2 Linja/levari-tulot

  XDJ-RX2:ssa on 2 Line/Phono-tuloa, jotka voidaan liittää CDJ-levyihin, analogiseen levysoitinsoittimeen tai kannettavaan soittimeen, jotta ne ovat äärimmäisen joustavat.

 • Lisäyhteys

  Käytä XDJ:tä DJ-ohjelmiston ohjaimena MIDI-yhteyden kautta.

 • Laadukas ääni

  XDJ-RX2:n äänisuunnittelu lainaa huipputason alustoiltamme korkealaatuista digitaalista äänenkäsittelyä, alentunutta vääristymää ja tarkkaa äänentoistoa.

  Digitaalinen

  Liitä vain rekordbox USB tai liitä iPhone, iPod touch tai Android-älypuhelin ladataksesi kappaleita suoraan XDJ: hen. Voit käyttää lukuisia edistyneitä suorituskykyominaisuuksia valmistelemalla kappaleet rekordboxissa tai rekordbox-sovelluksella.

 
Lisätietoja
Valmistajan TuotenumeroXDJ-RX2
Tuotelinkit

Support Pioneer

https://www.pioneerdj.com/en-us/product/all-in-one-system/xdj-rx2/black/support/#info

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

Lisää tältä tuotemerkiltä