PIONEER CDJ-3000 - Ammattitason DJ-soitin kontrolleri USB - SD - Rekordbox

Tuotenumero
592109

CDJ-3000 Kontrolleri DJ soitin- Uusin alan standardi! Voi toistaa musiikkia useista eri lähteistä, mukaan lukien ja USB-muistilaitteet.  Tutustu uuden sukupolven DJ-levysoittimeen, joka avaa ovet ennen kokemattomaan maailmaan. Käytä mukaan kuuluvaa rekordbox-DJ-ohjelmistoa tai lataa uusi rekordbox-sovellus valmistellaksesi tajunnan räjäyttäviä settejä.Tässä laitteessa on uusi prosessori ja muistipiirit, laadukkaampi äänikortti, paremmat liittimet sähkölle sekä USB lle , joten kestää kovaa keikkailua paremmin. Uusi gigabitin Ethernet yhteys mahdollistaa jopa kuuden CDJ-3000 laitteen yhteen sovittamisen ja toiston USB laitteilta. Uudet ja vahvistetut Play ja CUE nappulat- takuulla pidempää ja kovempaa käyttöä kestävät.

Vero 24% | 0%
2 499,00 €
Ennakkotilaustuote
kpl
Saatavilla keskusvarastolta: 2-8 arkipäivää
Toimittajan varasto:
Tilattavissa
Ota meihin yhteyttä tarkemman saatavuuden varmistamiseksi
Tälle tuotteelle: Ilmainen toimitus!
Tulossa hyllyyn: 11.02.

Huom! Kun tilaat vähintään 295 eurolla, saat toimituksen ilmaiseksi!

MPU (mikroprosessoriyksikkö) on ensimmäinen, jonka olemme koskaan laittaneet CDJ: hen. Se ohjaa yksikköä, tarjoaa vakaan suorituskyvyn ja mahdollistaa kehittyneet uudet ominaisuudet ja luo sujuvamman kokonais-DJ-kokemuksen.
Parempi suorituskyky ja vakaa vakaus
Usko kansiin. Laajennettujen luovien vaihtoehtojen lisäksi CDJ-3000 tuo entistä enemmän vakautta ja luotettavuutta asennukseesi..
 

Realistinen tilaääni ja musiikillisempi bassoääni

 

Näppäinsynkronointi ja näppäinten vaihto

 

 


 
 

Kaikkien aikojen silein jog pyörämme

Naarmuta vaivattomasti ja taivuta sujuvasti raiteiden sävelkorkeus. Olemme uudistaneet lenkkipyörän niin, että se tuntuu liukkaalta kuin koskaan, vähemmällä kosketus latenssilla. Keskellä oleva LCD-näyttö näyttää toistopään sijainnin ja taideteoksen nopeaa visuaalista muistutusta ladatuista kappaleista.

 

Uudelleen rakennettu suorituskykyrajapinta

Ota käyttöön CDJ-3000:n uudelleen suunniteltuja säätimiä ja uusia ominaisuuksia – kaikki on järjestetty siten, että voit soittaa CDJ:tä kuin soitinta.

Joustavat suorituskykyvaihtoehdot

Toista rekordbox-analysoitua musiikkia USB-asemista vientitilan kautta. Liitä kannettava tietokone USB-HID-ohjatimella, jotta voit käyttää Link Export -tilaa tai käyttää suorituskykytilaa ilmaiseksi. Voit myös liittää iPhonen CDJ-3000:een USB-kaapelilla, jossa on Lightning–USB3-kamerasovitin (myydään erikseen) ja sekoitetaan iOS:n rekordboxista.

Pro DJ Link parannetulla valaistustuen avulla

Synkronoi äänet valojen kanssa uuden Pro DJ Link Lighting -ominaisuuden yhteensopivuuden ansiosta. CDJ-3000 lähettää fraasianalyysitiedot rekordboxiin (PC / Mac), jotta voit hallita valaistustehosteita RB-DMX1: n kautta (saatavana erikseen) ja viedä näyttelysi seuraavalle tasolle.

kaikki
329 mm
korkeus
118 mm
syvyys
453 mm
paino
5,5 kg
Päänäyttö
9 tuuman täysvärinen HD LCD -kosketusnäyttö
Lisätietoja
Valmistajan TuotenumeroCDJ-3000
Tuotelinkithttps://www.pioneerdj.com/en/product/player/cdj-2000nxs2/black/overview/
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili