AKG PW45/WMS45 Instrumentti langaton järjestelmä (OUTLET)

Artikelnummer
590034-1

PW45/WMS45 Instrumentti langaton mikrofoni järjestelmä, 4 vaihdettavaa taajuutta. Joustava langaton mikrofonijärjestelmä laulu, kitara ja puhekäyttöön (tilaa mikit). Taloudellinen toiminta-aika yhdellä AA-alkaliparistolla n. 8 tuntia. Perception Wireless tarjoaa loistavan äänen ja on yllättävän helppo käyttää 4 samanaikaisesti toimivaa taajuutta, maksimaalinen luotettavuus diversityvastaanottimilla. Erinomaisen Ammattimaiset XLR ja ¼ "-liitännät. Äänitason ja kohinasalvan kynnys on säädettävissä vastaanottimesta. Pariston merkkivalo. Toimii taajuuksilla myös 2014 eteenpäin!

Snabb leverans 1-3 arbetsdagar!
Fråga om produkten
Moms 24% | 0%
Ordinarie pris 229,00 € Special Price 204,60 €
st
Helsingfors butik:1 st Ready to be dispatched
Leverantörens lager:
Usually 5-10 days lead time
Leverans bara: 7,90 € - Or pickup from store!
-11%
ALE
OUTLETWMS45 PRO Instrument Set ISM langaton mikrofonijärjestelmä vaihdettavilla taajuuksilla!!

Joustava langaton mikrofonijärjestelmä laulu ja puhekäyttöön. Taloudellinen toiminta-aika yhdellä AA-alkaliparistolla n. 8 tuntia. Perception Wireless Vocal Set tarjoaa loistavan äänen ja on yllättävän helppo käyttää.

6 - 9 samanaikaisesti toimivaa taajuutta, maksimaalinen luotettavuus diversityvastaanottimilla, erinomaisen audiolaadun takaavat samat mikrofonit ja kapselit kuin muissakin järjestelmissä ja 100 % yhteensopivuus vanhan WMS 40-sarjan ja "Microtools"-sarjan kanssa.

SR 45 vastaanotin tarjoaa ammattimaiset XLR ja ¼ "-liitännät. Äänitason ja kohinasalvan kynnys on säädettävissä vastaanottimesta. Pariston merkkivalo, Äänetön päälle / pois / mykistys käsilähettimen kytkimestä.
•Generoi koko ajan taajuutta → paristonkesto noin 8 tuntia
•Diversity, sisäänrakennetut antennit
•XLR- ja plugiulostulo
•Squelch
•Lähetysteho 10mW
•Yli 3 laitetta vaativiin tiloihin → isommat kuntosalit, koulut jne.
•720-750MHz 5 taajuutta
•863-865MHz ISM-alue 4 taajuutta

PT45 taskulähetin


SR45 vastaanotin

200 x 190 x 44 mm, 360 g

AKG WMS45 Perception Wireless Instrument -järjestelmä on ihanteellinen poikkeuksellisen monenlaisiin sovelluksiin, sisältäen SR 45 -vastaanottimen ja PT 45 taskulähettimen, joka on luokkansa pienin ja kevyin lähetin. Sitä voidaan käyttää useiden AKG-pienimikrofonien (valinnainen) kanssa, ja paristolokeron kansi toimii kätevänä työkaluna tulovahvistuksen asettamiseen käsillä olevaan sovellukseen.

Järjestelmän mukana tulee yleisvirtalähde US/UK/EU-sovittimella, MKG L -kaapeli 1/4 tuuman jakkipistokkeella ja mini XLR -liittimellä sekä yksi AA-kokoinen kuivaparisto.

Ominaisuudet

- 30 MHz:n valintakaistanleveys (riippuen paikallisista taajuussuunnitelmista)
- 8 tuntia käyttöaikaa yhdellä AA-kokoisella paristolla
- Yhteensopiva kaikkien AKG MicroMikkien kanssa
- Alhaisen akun ilmaisin
- Luokkansa pienin ja kevyin bodypack-lähetin
- Täydellinen MKG L -kaapeli suoraa liittämistä varten sähkökitaraan tai bassoon

. Langaton Perception-järjestelmä toimitetaan täydellisenä jopa 30 MHz:n kaistanleveyksillä ja liian pienivirtaisilla lähettimillä, jotka ovat ainutlaatuisia luokassaan. Perception Wireless yhtenä kattavimmista järjestelmistä hintaluokissaan.

Perception Wireless on suunniteltu sopimaan muusikoille ja lähtötason ääniteknikoille, vaikka se pystyy käsittelemään vaikeimmatkin ääniasetukset jopa 8 kanavalla kaistaa kohden.

Taskulähetin PT45 - joka on luokkansa pienin - toimii yhdellä AA-paristolla ja on yhteensopiva kaikkien AKG MicroMicsien kanssa. SR45 Stationary Receiver tarjoaa monipuolisen järjestelmän, ammattimaisen XLR- ja 1/4 tuuman jakkilähdöt sekä SMPS-ratkaisun.

"Perception Wireless -järjestelmien tavoitteena oli helpottaa käyttöä ja täydellinen äänensiirto", sanoi Thomas Umbauer, AKG:n PPA:n tuotepäällikkö. "Perception Wireless on räätälöity tarpeisiisi, yksikanavaisista sovelluksista ja yksittäisistä kokoonpanoista monikanavaisiin järjestelmiin. Vocal-, Instrumental-, Presenter- ja Sports-setit ovat ihanteellisia langattomia plug-and-play-ratkaisuja muusikoille ja pienille asennetuille äänipaikoille."


Sovellus

- Neuvottelut
- Kuntosalit
- Palvontahuoneet
- Livesovellukset
- Ääni/AV-yhtiö


•720-750MHz 5 taajuutta
•863-865MHz ISM-alue 4 taajuutta
Äänen kaistanleveys 40 - 20 000 Hz
THD tyyppi. 0,8 % (1 kHz:llä)
Signaali/kohinasuhde tyyp. 105 dB(A)
Modulaatio FM
-äänilähdöt Balansoitu XLR ja balansoimaton 1/4" (6,3 mm) liitin: säädettävissä mikrofonista linjatasolle Lähtötaso nimellispoikkeamalla: 500 mV rms
Kohdistuksen kynnys -100 - -70 dBm Säädettävä
koko : 200 mm (7,9 tuumaa); korkeus: 44 mm (1,7 tuumaa); syvyys: 150 mm (5,9 tuumaa)
Nettopaino 360 g (12,7 unssia)

Mer information
Valmistajan Tuotenumero8AUWMS45INSTU2-
EAN4026397383355
Produktlänkarhttps://www.akg.com/
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Lisää tältä tuotemerkiltä