Fuzzix Party setti F503 savukoneella LEDillä - 1L savunestettä - Tornado Disco lamppu

Artikelnummer
410873

Fråga om produkten
Moms 24% | 0%
Grupperade produktartiklar
Product Name Antal
Fuzzix Tornado party disco light
19,90 €
Fuzzix F503L bile savukone RGB ledit
Ordinarie pris 55,50 € Special Price 53,00 €
BEAMZ Savuneste Standard 1L
Ordinarie pris 7,01 € Special Price 6,30 €
Helsingfors butik:0 st
Leverantörens lager:
Ask for availability
Leverans bara: 4,90 € - Or pickup from store!

Haluatko muuttaa juhlapaikastasi mahtavat juhlat hetkessä? Harkitse sitten tätä Fuzzix-juhlasettiä. Juhlasi ovat valmiit vain 5 minuutissa! Täytä Fuzzix F503S savukone savunesteellä ja kytke savukoneen LED-valo päälle. Aseta sitten Tornado-diskovalaisin minne haluat ja nauti upeista valonsäteistä, jotka paistavat savun läpi. Fuzzix Party Setin avulla kotisi tai syntymäpäiväjuhlasi ovat valmiit alkamaan!

Fuzzix F503L savukone

Ilman hyvää savukonetta juhlasi eivät tietenkään ole täydelliset. Onneksi Fuzzix Party Setissä on ihanteellinen savukone, joka tarjoaa juhlillesi oikean määrän savua. Fuzzix F503L on varustettu LED-valaistuksella, jotta huoneeseen puhallettava savu vaikuttaa viileästi. Lämpenemisaika on vain 2,5 minuuttia ja voi tuottaa yli 75 kuutiometriä savua minuutissa! Voit helposti säätää värejä ja määriä mukana tulevalla kaukosäätimellä. 

Fuzzix Tornado Disco Lamppu

Juhlasi ei tietenkään ole täydellinen ilman viehättävää diskovalaisinta. Fuzzix Tornado Disco Lamp on täydellinen valinta tähän, koska se voidaan asentaa melkein minne tahansa. Mukana toimitetun imukupilla varustetun kannakkeen ansiosta voit kiinnittää sen jopa vaikeisiin paikkoihin, kuten ikkunoihin, peileihin tai muihin sileisiin pintoihin. Lisäksi Tornado-diskovalaisin, jonka kirkkaat pyörivät valonsäteet väreissä punainen, vihreä ja sininen (RGB), luo äärimmäisen juhlallisen tunnelman.

1L BeamZ Standard Smoke Fluid

Tällä setillä takaamme, että illallasi on tarpeeksi nestettä tuomaan huoneeseesi savupilviä. Tästä nesteestä tuleva savu on ympäristöystävällisen ja biologisesti hajoavan lisäksi neutraalin hajuinen, ja se on myös täysin turvallista hengitettäväksi. Näin juhlasi voivat onnistua ilman keskeytyksiä! 

Mer information
Valmistajan Tuotenumerobiletgroupedtesti
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Lisää tältä tuotemerkiltä

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.