CO2 -produkter

CO2 -produkter

CO2 efektit ova hyvin laajalti käytettyjä. Isoissa tapahtumissa tykkejä on yleensä monia ja ne tuottavat efektin, joka näyttää savulta, mutta katoaa jopa alle sekunnissa nääkyvistä. Näillä efekteillä voidaan esimerkiksi korvata tuliefektit jos niitä ei esimerkiksi tilan puolesta voitaisi käyttää. CO2 -tykkejä kaytetään myö pienemmissä tilaisuuksissa ja DJ-käytössä. Tällöin yleensä tykit ovat kädellä pideltäviä. CO2- efekteillä voit kuitenkin tuoda tapahtumaasi 

 

Miten siis CO2 -tykki toimii:

CO2 Cryo Jet tai Cryo Cannon ovat venttiilijärjestelmiä, joissa on erikoisputket, jotka käyttävät nestemäistä CO2: ta upeiden, tiheiden valkoisten pilvien muodostamiseen. Aloitetaan kuvaamalla mitä CO2 on tarkalleen. CO2 tai hiilidioksidi on luonnossa esiintyvä, väritön ja hajuton kaasu, joka on elintärkeä maapallon elämälle. Sisältyvä CO2 voidaan puristaa nestemäisessä muodossa suurissa paineissa. Nämä korkeapaineiset CO2-sylinterit sisältävät nestemäisen CO2:n ja sifoniputki tai kasteputki on se, mikä sallii nesteen vapauttamisen sylinteristä. Nyt kun tiedämme mitä CO2 on ja miten se löytyy nestemäisessä muodossa, on aika selittää mikä CO2-tykki on ja miten se voi hyödyttää tapahtuma-alueen ihmisiä.

 

Ensin CO2 Cryo Jet on asennettava tukevasti maahan, tasoon, ristikkoon, kattoon jne. Seuraavaksi CO2-sylinterit sijoitetaan turvallisesti suhteellisen lähelle varsinaista CO2 Cryo Cannonia. Kun molemmat on asennettu turvallisesti, erityinen korkeapaineletku kiinnitetään säiliöön CGA320-sovittimella ja toinen pää on kiinnitetty Cryo Blasterin tuloaukkoon. Kun kaikki on kiinnitetty, on aika syöttää yksikkö virtalähteeseen. Kun CO2-suihkukone saa virtaa, se avaa venttiilin, jolloin nestemäinen CO2 kulkee oman suuttimen läpi ja reagoi ympäröivän ilman kanssa. Tällä hetkellä säiliöstä tuleva nestemäinen CO2 vapautuu tykin läpi ja laajenee nopeasti. Tämä reaktio johtaa tiheisiin valkoisiin sumupilviin, jotka ovat hyvin kylmiä ja visuaalisesti upeita. Toinen hieno CO2-kryogeenisen sumun ominaisuus on, että se haihtuu välittömästi, kun irrotat CO2-kryokanuunan ja pysäytät nesteen virtauksen. Tällä mahtavalla efektillä on laaja käyttöalue, kuten; yökerhot tanssilattian viilentämiseen, visuaalisten efektien tuotantoyritykset tai kuunneltavat tehosteet 5k-kilpailuille Nämä kylmät CO2-pilvet ovat erittäin tehokkaita efekteinä, kun niitä käytetään oikein. Muista kuitenkin lukea turvallisuusohjeet, ennen kuin yrität käyttää erikoistehosteita.

13 artiklar

Sätt fallande sortering
per page