SENNHEISER HD 200 PRO kuulokkeet tuo studioäänen

Artikelnummer
216937
HD 200 PRO kuulokkeet tuo studioäänen kotiin, HD 200 PRO tarjoaa tehokkaan ja yksityiskohtaisen äänen jokaiseen monitorointitehtävään kaikissa budjeteissa, se yhdistää tehokkaan tilaäänen melunvaimennuksen ja korkean resoluution, keskity miksaukseen - kotona, studiossa tai livetapahtumissa, 32 ohmia, 20-20000 Hz, SPL 108 dB, johto 2 m, paino 184 g.
Fråga om produkten
Moms 24% | 0%
75,00 €
st
Helsingfors butik:0 st
Leverantörens lager:
Ask for availability
Leverans bara: 7,90 € - Or pickup from store!


Tuo studio kotiin.

Sinun on keskityttävä työhösi luojana, muusikkona tai henkilönä, joka on vastuussa kunnollisesta liveäänestä. HD 200 PRO on paljon muuta, kuin pelkkä kuuloke. Se on suunniteltu musiikin syvälliseksi monitorointityökaluksi. Se tarjoaa yksityiskohtaisen ja voimakkaan äänen ja samalla pysäyttää minkä tahansa sinua häiritsevän tilaäänen - olitpa kotona, studiossa tai lavalla.

HD 200 PRO. Keskity taiteeseesi.

Ylivoimainen ja voimakas äänentoisto.

Et unohda ensimmäistä kertaa, kun koetit HD 200 PRO -kuulokkeita. Se luo äänen erittäin tarkalla resoluutiolla, tarjoaa kaikki yksityiskohdat ja kaikki vaihtamasi painotukset. Jos tarvitset varmistaa työsi, miksauksen, soinnut - tämä on sinun työkalusi. Saat ammattitasoisen, budjettiluokitusta paremman monitorointitehon, jossa on poikkeuksellinen dynamiikka. Se toimii kannettavan tietokoneen, miksauspöydän tai sähköpianon kanssa ja parantaa akustista työtilaa. Ja tietenkin HD 200 PRO on erinomainen silloin, kun haluat inspiraatiota suosikkimusiikistasi.

Ylivoimainen istuvuus ja käyttömukavuus pitkille sessioille.

Saatat käyttää niitä erittäin pitkään, tunteja ja kokonaisia öitä. HD200 PRO:sta ei muodostu taakkaa, koska olemme suunnitelleet sen yli 70 vuoden kokemuksella. Joten madalsimme päänauhan kireyttä ja valitsimme suoraan kosketuksissa olevat materiaalit huolellisesti. Tulos: Korvapehmikkeet tuntuvat erittäin kevyiltä ja sulkevat täydellisesti jokaisen korvan. Saatat jopa unohtaa, että ne ovat käytössäsi.

Tilamelun vaimennus kaikkiin studion, livetapahtuman ja kodin monitorointeihin.

Käyttömukavuudesta ja korvapehmikkeistä: HD 200 PRO suojaa sinua kaikilta häiritseviltä ääniltä monitorointityökaluna. Tilaäänen melunvaimennus auttaa luomaan puhtaan tilan musiikillesi.

What's in the box?

HD 200 PRO
6,3 mm (1/4 ") stereosovitin

Technical Data

Color black
Wearing style Headband
Impedance 32 ohms
Taajuusvaste 20-20,000 Hz
Äänenpainetaso (SPL) 108 dB
Ear coupling Around-Ear (Circumaural)
Jack plug 3.5mm (straight)
Cable length 2.0 m
Load rating 500 mW
Acoustics Acoustic principle: "Dynamic, closed"
Harmonic distortion <0.1%
Weight w/o cable 184 g
Mer information
Valmistajan Tuotenumero507182
EAN4026397612912
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Lisää tältä tuotemerkiltä