SHIDU 18W bluetooth kaiutin musta IPX5 varustettu langattomalla mikrofonilla

Artikelnummer
593458

Pieni ja näppärä Bluetooth kaiutin, johon voit myös puhua samaan aikaan kun toistat musiikkia. 

18W vahvistin, Langallinen mikrofoni headset, roiskeveden kestävä IPX5-pölynkestävä, 4400MAH akku-ladattava, powerbank. Jopa 12h musiikin toistoa- näyttää latauksen prosentteina. Kaiuttimen mukana latauskaapeli USB- Audiokaapeli- Headset. Huomioi, että jos haluat kovan äänen puheeseen, pidä itsesi riittävän etäällä kaiuttimesta. Tämä käy aerobic, ratsastus, jumppa, opas, konsulentti, vesijumppa, , kiva vyöklipsi ja olkahihna

Snabb leverans 1-3 arbetsdagar!
Fråga om produkten
Moms 24% | 0%
189,00 €
st
Helsingfors butik:1 st Ready to be dispatched
Leverantörens lager:
Usually 5-10 days lead time
Leverans bara: 7,90 € - Or pickup from store!

Tietoja tästä kohteesta

Pelkäätkö, että ihmiset eivät kuule ääntäsi ulkoilua järjestäessään? Pelkäätkö, että niskaasi satuttaa päivittäinen opetus? Oletko kyllästynyt tylsiin vesijumppiin?

Sitten luulemme tarvitsevasi langattoman M800-äänivahvistimemme. Vyötärönauhan äänenvahvistin tarjoaa tehokkaan äänen ja pitkäkestoisen akun. Ja kannettavissa kaiuttimissa on myös joitain erityistoimintoja kuin muissa yleisissä puhevahvistimissa, kuten vedenpitävä IPX5, Bluetooth-kaiuttimet jne.

Ominaisuudet:

Helppo asentaa ja käyttää: ihanteellinen ulkoiluun ja vesijumppaan, oppitunteihin, harjoitteluun jne.

Kova ja selkeä: 18 W lähtö, ääni yli 

Tehokas suorituskyky: kannettava äänenvahvistin on varustettu UHF-mikrofonilla. Käytä langatonta UHF korkeataajuista PA-tekniikkaa, Bluetooth 4.2 -sirua, nopeampaa ja vakaampaa signaalin siirtoa sekä jopa 30 metrin langatonta yhteysetäisyyttä avoimella alueella. 18 watin superlähtö takaa 1500 ㎡:n äänipeiton. Langaton äänenvahvistin voi vahvistaa äänesi selkeästi ja äänekkäästi jopa 20-200 hengen ryhmässä

Ladattava äänikaiutin, pitkä käyttöaika: Kannettava vahvistin, joka on sisäänrakennettu kestävään 4400 mAh litiumakkuun, tarjoaa jopa 12 tunnin työajan täyden latauksen jälkeen ja kestää vain 3-5 tuntia latautua täyteen. Langaton mikrofoni voi kuitenkin kestää 4-5 tuntia. Jos joudut käyttämään sitä pitkään, suosittelemme tilaamaan langallisen version tai ylimääräisen langallisen mikrofonin.

Monitoiminen vedenpitävä IPX5, vankka ja urheilullinen muotoilu: 2-väriset silikonikotelot ja ruiskupuristus liittymässä tekevät henkilökohtaisesta äänivahvistimesta vesitiiviin, iskunkestävän ja pölynkestävän. Kaiutin tukee Bluetoothia, tallennusta, AUX-tuloa, TF-korttia, USB:tä jne. Voit helposti toistaa musiikkia Bluetooth-yhteensopivista laitteistasi, kuten älypuhelimesta, tabletista Bluetoothin kautta ja ei-Bluetooth-laitteista 3,5 mm:n aux-tulon kautta.

Kompakti koko ja helppo kuljettaa mukana: Mikrofonivahvistimen mukana tulee säädettävä vyötäröhihna. Kompakti koko on 9,6 cm (P) x 4,5 cm (L) x 12 cm (K) ja paino (388 g). Jos et halua käyttää äänikaiuttimen vahvistinta, voit kävellä ympäri huonetta vapaasti langattomilla UHF-kuulokkeilla ja vapauttaa kätesi ja vyötärösi täysin. Bluetooth-äänivahvistin sopii erinomaisesti opettajille, matkaoppaille, kokouksiin, joogaan, supermarketin mainontaan jne.

Lämpimiä vinkkejä: äänenvahvistin sopii opettajille luokkahuoneessa ja myös hyvä valinta joogaan ja kuntoiluun. Matkaopas Kun käytät äänivahvistinta, lataa ensin mikrofoni ja kaiutin ja pidä kaiutin ja mikrofoni erillään melun välttämiseksi.

Mer information
Valmistajan TuotenumeroB07WQRDC3N
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Lisää tältä tuotemerkiltä