Tamo LED-nauha 10m 2-rivinen 1350lm/m

Artikelnummer
460105

Tehokas ja monipuolinen valaistusratkaisu sisä- ja ulkokäyttöön

Tamon kirkas led valonauha on täydellinen väliaikainen valaistusratkaisu rakennustyömaille, käytäville, tunneleihin, hissikuiluihin, varastotiloihin, ulkoaitoihin ja rakennustelineisiin. Nauha on tehokas ja kestävä, ja se sopii myös kosteisiin tiloihin ja ulkokäyttöön.

Snabb leverans 1-3 arbetsdagar!
Fråga om produkten
Moms 24% | 0%
68,99 €
st
Helsingfors butik:5 st Ready to be dispatched
Leverantörens lager:
Ask for availability
Leverans bara: 7,90 € - Or pickup from store!

Tämä kirkas led valonauha on tehokas ja monipuolinen valaistusratkaisu, joka sopii erinomaisesti väliaikaisiin valaistustarpeisiin. Nauha on 1350 lm/m valoteholtaan, joten se tuottaa runsaasti valoa. Nauha on myös erittäin tehokas, sillä sen virrankulutus on vain 12 W/m.

Nauha on valmistettu kestävästä materiaalista, joka kestää erinomaisesti muuttuvia olosuhteita. Sitä voidaan käyttää myös kosteissa tiloissa ja ulkona vuodenajasta riippumatta.

Nauha on hyvin taipuisa, joten sitä voidaan helposti muotoilla halutun muotoon. Nauhaa voidaan myös jatkaa aina 100 metrin pituuteen saakka. Virtajohto myydään erikseen.

 

Kuvaus

Tamo LED-nauhan CRI-arvo, eli värintoistoindeksi on yli 80, joka vastaa hyvin luonnollista valoa. Tämä tarkoittaa, että nauha tuo esiin värit luonnollisella tavalla. Nauhojen värilämpötila on silmälle miellyttävä 4000K, joka tekee siitä erinomaisen valonlähteen työskentelyyn.

LED-nauhan molemmissa päissä on kestävä ja helppokäyttöinen kierreliitin, joista toiseen voidaan kiinnittää virtajohto, ja toiseen päähän tarvittaessa toinen valonauha. Valonauhaa voidaan jatkaa tarvittaessa jopa 100 metrin pituiseksi.

Nauhassa on 180 lediä/m, ja sen valoteho on jopa 1350 lumenia metriltä. Tämä tarkoittaa, että nauha tuottaa runsaasti valoa. Valon valokulma on 120°, joka jakaa valon täysin tasaisesti ympärilleen tarjoten valaisua erittäin laajalle alueell

Mer information
Valmistajan Tuotenumero240101
EAN6420613776712
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Lisää tältä tuotemerkiltä