Tamo Virtajohto pistokkeella 1.5m 1200W Max 100m

Artikelnummer
460108

Pistoke Led-nauhoille

1,5m sähköjohto pistokkeella Tamon led-valonauhoille. Soveltuu kaikkiin Tamo led-valonauhoihin. 

Yhden virtajohdon perään voidaan kytkeä jopa 100 metriä tai 1200 Wattiin asti nauhaa. Toisessa päässä on pistorasiaan soveltuva pistotulppaliitin, ja toisessa päässä nauhaan suoraan sopiva jämäkkä kierreliitin. 

Snabb leverans 1-3 arbetsdagar!
Fråga om produkten
Moms 24% | 0%
29,00 €
st
Helsingfors butik:5 st Ready to be dispatched
Leverantörens lager:
Ask for availability
Leverans bara: 4,90 € - Or pickup from store!

Kuvaus

TAMO Virtajohto Pistokkeella 1,5M on täydellinen lisävaruste Tamon led-valonauhoille. Tämä 1,5 metrin pituinen sähköjohto on varustettu pistotulppaliittimellä, joka mahdollistaa helpon ja nopean liittämisen Tamon led-valonauhoihin.

Tämä virtajohto tarjoaa erinomaisen joustavuuden led-valaistusprojekteissasi. Yhdellä virtajohdolla voit kytkeä jopa 100 metriä Tamon led-valonauhaa tai enintään 1200 wattia, mikä antaa sinulle runsaasti mahdollisuuksia monipuoliseen valaistukseen.

TAMO Virtajohdon toisessa päässä on kätevä pistorasiaan soveltuva pistotulppaliitin, joka mahdollistaa vaivattoman liittämisen virtalähteeseen. Toisessa päässä virtajohtoa on jämäkkä kierreliitin, joka sopii suoraan Tamon led-valonauhaan, varmistaen turvallisen ja luotettavan yhteyden.

Tämä virtajohto on suunniteltu erityisesti Tamon led-valonauhojen kanssa yhteensopivaksi, ja se tarjoaa sinulle luotettavan ja tehokkaan virtalähteen, joka varmistaa, että led-valosi loistavat kirkkaasti ja tasaisesti. Olitpa sitten luomassa turvallista ja kustannustehokasta valaistusta työmaallesi tai tarvitset valaistusratkaisun kaupalliseen tilaan, TAMO Virtajohto Pistokkeella 1,5M on täydellinen valinta.

Mer information
Valmistajan Tuotenumero240112
EAN6420613777887
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Lisää tältä tuotemerkiltä