IMAGE-LINE FL STUDIO Fruity Edition 20 Musiikinteko ohjelma - Basic version - Windows ja Mac

Tuotenumero
250467

FL STUDIO Fruity Edition 20+, erinomainen softa elektronisen musiikin tuottamiseen. Tämä on perusversio, muissa on paljon lisäosia!

FL Studio (aiemmin Fruity Loops) on Image-Line Softwaren kehittämä pattern-pohjainen musiikkisekvensseri, jossa kappaleet luodaan osista (pattern) käyttäen Step Sequencer- ja Piano Roll -työkaluja. FL Studio on tunnettu edullisena Windows-pohjaisena alustana muun muassa hip hopin ja monenlaisen elektronisen musiikin tuottamiseen. Avicii, Oliver Heldens, Martin Garrix, Afrojack, kuuluvat ohjelman ahkeriin käyttäjiin. FL Studiosta on saatavilla useita eri hintaisia julkaisuja, joista monipuolisin sisältää tarpeeksi työkaluja lähes minkälaisen tahansa musiikin tuottamiseen. FL Studio toimii myös VST-plugarina, jolloin ohjelma muuttuu lähes minkä tahansa DAW-työaseman virtuaalisyntetisaattoriksi. Ohjelmaan on tarjolla myös sample-levyjä ja päivityspaketteja. Huom tässä perusversiossa ei audio clippejä, audio nauhoitusominaisuutta, ja rajalliset playlist toiminnot. Eikä lisäplugareita.  Katso alempaa liittyvät tuotteet

95,00 €
Sis. alv 24%
kpl
Saatavilla keskusvarastolta: 2-8 arkipäivää
Toimitus vain: 7,90 €

Huom! Kun tilaat vähintään 295 eurolla, saat toimituksen ilmaiseksi!

The perfect entry level virtual music studio.
FEATURES
Limited playlist features
No audio clips
No audio recording

Jo kahdenkymmenen vuoden ajan on Image Line FL Studio ollut yksi maailman suosituimmista musiikinteko-ohjelmista, ja se onkin monen lahjakkaan tuottajan valinta. Uusi 20-versio tuo nyt pakettiin Mac-natiivituen ja Time Signature -aika-arvot. Pakettiin kuuluvat edelleen tietenkin myös ilmaiset päivitykset kaikkiin tuleviin FL Studio -versioihin.

Natiivi Mac-yhteensopivuus alkaa OS 10.11 -käyttöjärjestelmästä ja uudemmista, ja se on aidosti 64-bittinen, sisältäen tuen Mac VST ja AU -plugin-aliohjelmille. Niin Windows- kuin Mac-ympäristöissä luodut projektit aukeavat molemmissa maailmoissa, ja yhteensopivuus ulottuu myös kolmannen osapuolen plugareihin, kun ne on asennettu molemmille alustoille.

FL Studio 20 tarjoaa ostoversion ohella myös ilmaiset päivitykset kaikkiin tuleviin FL Studio -versioihin. Image Line on alusta alkaen taannut FL Studion käyttäjille mahdollisuuden saada korjattu, parannettu ja toimiva uusin versio FL Studiosta. Tämä tarjous on voimassa niin kauan kuin FL Studiota ylipäätään kehitetään. Yksi lisenssi riittää!

Aika-arvojen asettaminen ja täysin rajaton mahdollisuus vaihtaa aika-arvoa projektin mittaan on myös kaivattu uusi ominaisuus. Se onnistuu itsenäisesti niin Playlist- kuin Piano Roll -editorissa. FL Studio 20:n Pattern-järjestelmä mahdollistaa useita samanaikaisia aika-arvoja missä tahansa kohdin Playlist-näkymää.

FL Studio 20 tarjoaa mahdollisuuden laskea useampi otto lennossa yhdeksi summaraidaksi efekteineen kaikkineen, tai muuttaa midi audioraidaksi audiopuolen käsittelyä varten. Tämä "lennossa renderöinti" tai Freezing-toiminto vähentää olennaisesti CPU:n rasitusta ja helpottaa kokonaisuuden kasaamista järkeväksi työprojektiksi. Prosessi on tehtävissä joko uudeksi raidaksi, tai vanhoja raitoja korvaten.

Sama sessio on myös mahdollista sovittaa eri tavoin, ja avata sovitussessiot (Playlist Arrangements) uusiin ikkunoihin. Jokaisella sovitusversiolla on omat asetelmansa audiota, automaatiota ja Pattern-leikkeitä. Näin monimuotoisesta projektista on mahdollista työstää samanaikaisesti useita eri sovitusversioita.

FL Studion PDC eli Plugin Delay Compensation -latenssiviiveenkorjaus on rakennettu kokonaan alusta alkaen uusiksi. Nykyajan monimuotoisia sessioita silmällä pitäen latessia voidaan korjata samanaikaisesti ja kohteen mukaan sekä automaatiolla että manuaalisesti säätäen.

Uudistunut FL Studio 20 on entistä täydellisempi työasemaohjelma monenlaisille musiikintekijöille. Luovana ympäristönä ja käyttöliittymänä se hallitsee kaikki musiikin tekemisen osa-alueet, ja nyt se tekee sen vielä entistäkin paremmin!

FL Studio'sta on kolme versiota: Signature, Producer ja Fruity. Versioilla on yhteisiä piirteitä, mutta Signature ja Producer-versioissa on lisäominaisuuksia, instrumentteja, soundipakkeja ja efektejä.
All Plugins Bundle on Signature edition, missä on sisällytettynä kaikki plugit.

Lisätietoja
Valmistajan TuotenumeroYFL31876
Tuotelinkithttps://www.image-line.com/flstudio/
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

Lisää tältä tuotemerkiltä

 1. imageline-fl-studio-20-producer-edition
  -2%
  ALE
  IMAGE-LINE FL STUDIO Signature Bundle edition 20 - Mukana 14 lisäosaa - Windows - Mac
  Tuotenro: 502712
  Toimitus 2-8 vrk
  Normaalihinta 295,00 € Tarjoushinta 288,99 €
 2. IMAGELINE FL STUDIO EXTENSION 12 laajennus koodi!
  IMAGELINE FL STUDIO EXTENSION 12 laajennus koodi!
  Tuotenro: 590250
  Toimitus 2-8 vrk
  85,00 €