TECHNICS SL-1210MK7 suoravetoinen levysoitin DJ käyttöön - Musta

Tuotenumero
591389

SL-1210MK7 levysoitin ammatti DJ käyttöön, soveltuu myös kotikuunteluun!  Suoravetoisen klassikko legenda levysoittimen päivitetty malli on entistä vakaampi, jämäkämpi ja tarkempi. Levysoittimen nopeus 33 1/3, 45 kierrosta minuutissa sekä nopeuden säätö  ±8% ja ±16%. Toimitus sisältää äänirasiakelkan, mutta ei äänirasiaa eikä neulaa. Mitat 453 x 172 x 353 mm sekä paino 11.2kg.

Kysy tuotteesta
Vero 24% | 0%
1 049,00 €
kpl
Helsingin myymälä:0 kpl
Toimittajan varasto:
Kysy saatavuus
Toimitus vain: 7,90 € - Tai nouda myymälästämme!

Technics SL-1210MK7 levysoitin on DJ:n valinta numero yksi!

Jo vuosikymmeniä ammattilaiset ovat valinneet työkaluksi Technics SL-1200 suoravetolevysoittimen. Nyt soitin on uudistunut ja on entistäkin parempi. 

SL-1200 -sarja on kehittynyt jatkuvasti, jotta DJ: n vaatimukset täyttyvät kaikkialla. SL-1200 tuo esiin Technicsin vankan omistautumisen laadukkaaseen tekniikkaan, joka yhdistää äänen, teknologian ja muotoilun.

Technicsin suoravetomoottori (D.D. Moottori) muodostaa SL-1200- sarjan ytimen. Luotettava ja pitkäikäinen moottori on ollut käytössä jo 1970- luvulla ja sen kehitys on kulminoitunut SL-1200MK7 levysoittimen kanssa.

Staattinen S- muotoinen äänivarsi jatkaa Technics- perinteitä. Äänivarsi liikkuu ainutlaatuisella liikkeellä, seuraten levyä erittäin tarkasti ja varmasti.

SL-1200MK7 soittimessa on tarkasti suunnitellut tassut jotka koostuvat jousesta ja kumista luoden erittäin tasaisen pyörinnän. Värinät ja tärinät pysyvät poissa myös äänekkäissä ympäristöissä. Jos soitinta ei ole mahdollista saada täysin tasaiselle pinnalle, voidaan sen korkeutta ja kaltevuutta säätää erikseen. 

MK7 on ottanut käyttöön täydellisen digitaalisen Pitch- ohjauksen joka mahdollistaa tarkan ja vakaan säädön alueella ± 8/16%.
Valkoinen LED -neulavalo tarjoaa kirkkaan ja selkeän kuvan pimeässäkin. 

Teknillinen perinne 

SL-1200MK7:ssä on staattinen tasapaino S-muotoinen tonearm, joka jatkaa Technics-perinnettä. Tonearm liikkuu ainutlaatuisessa kaaressa, kun se seuraa levyä ja toistaa musiikkia suurella uskollisuuksilla. Laakeriosassa on erittäin tarkka laakerirakenne. Tonearm tarjoaa korkean seurantatehon ilman kynän ohittamista kovassakin käytössä, kuten naarmuuntuessa.

/ Eristin

Vakaa käyttö kaikissa olosuhteissa

Jokainen eristejalka koostuu sisäisestä jousesta ja kumista, ja pohjapinta on peitetty tyynymateriaalilla. Ne sulkevat tehokkaasti värähtelyn myös kovassa ääniympäristössä. Jos levysoitinta ei voida asettaa täysin tasaista pintaa, sen korkeutta ja kaltevuutta voidaan säätää kääntämällä yksittäisiä eristejalat.

/ Piki Contorol

Sävelkorkeuden hallinta musiikkihistorian uudelle luvulle

SL-1200:n sävelkorkeuden hallintaa hyödynnettiin alun perin pyörimisnopeuden tarkassa säädössä. Club DJ:t alkoivat käyttää tätä toimintoa kahden raidan välisen kentän sovittamiseksi tasaiseen siirtymiseen. Tämä tekniikka johti SL-1200: n räjähdysmäiseen suosioon maailmanlaajuisesti. Nykyinen pystysuora fader asennettiin ensin SL-1200MK2:een. Tämä muutos tehtiin DJ:iden käytön yksinkertaistamiseksi. MK7 on juuri sisällyttänyt täyden digitaalisen hallinnan, joka mahdollistaa tarkan ja vakaan säädön ±8/16%: n alueella.

/ valo

Käyttäjäystävällinen valo

Rasiaa ja sen asemaa levyllä valaiseva valo oli ensimmäistä kertaa esillä SL-1200MK2:ssa. Technics valitsi popup-tyyppisen valon, ei irrotettavaa tyyppiä, käytön helpottamiseksi. SL-1200MK7:ssä on valkoinen LED-valo, joka tarjoaa korkean kirkkauden ja pitkän käyttöiän. Valaistusta parannettiin ja sen valikoimaa tarkistettiin optimaalisen näkyvyyden varmistamiseksi.

/ Strobe

SL-1200-sarjan symboli

Strobe-valon, joka on vakio-ominaisuus kaikissa ensimmäisen sukupolven SL-1200-malleissa, alkuperäinen tarkoitus oli mahdollistaa pyörimisnopeuden tarkka visuaalinen säätö. Koska Technics sisällytti kvartsiohjausta MK2:sta aloittaneissa malleissa, pyörimisnopeus muuttui erittäin vakaaksi; Näin ollen strobea ei enää tarvinnut. DJ:t halusivat kuitenkin tutun stroben käyttämäänsä levysoitinten päälle, joten se on edelleen saatavilla nykyisessä mallissa. SL-1200MK7:ssä on LED-strobe, joka voidaan asettaa palamaan punaisena tai sinisenä.

/ Ääni ja muotoilu

Äänenlaatu funktionaalisen
kauneuden takaama

SL-1200-sarja kehitettiin alun perin puhtaan äänen suorituskyvyn tavoitteluun. Tärinää vaimentava kaappi ja eristimet vaimentavat ei-toivottua melua, kun taas gimbal-jousituksen tonearm tarjoaa korkean seurantatehon erittäin uskolliselle äänentoistolle. Muotoilua ei ole juurikaan muutettu yli 40 vuoteen, mikä säilyttää ensimmäisen sukupolven mallissa saavutetun lopullisen toiminnallisen kauneuden. SL-1200MK7 on myös yhdistänyt entisestään mustan muotoilun järjestelmän, jopa joka osassa, tullakseen tyylikkäämmaksi ja houkuttelevammaksi. *Euroopan markkinamallin nro on SL-1210MK7

Uusittu rakenne, joka määrittelee uudestaan suoravetoisen levysoittimen.

Suoravedon moottoriohjaus
Herkkä äänivarsi
Technics Definitive Design
SL1200-sarjan perintö
Painava alumiininen kansilevy
Levysoittimen nopeus
33 1/3, 45 kierrosta minuutissa
±8%, ±16%
Mitat ja paino
L: 453 mm K: 172 mm S: 353 mm / noin 11,2 kg
Liitäntä
Äänilähtö x1 / SIGNAL GND x1

Lisätietoja
Valmistajan TuotenumeroSL-1210MK7 musta
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

Lisää tältä tuotemerkiltä