Voit toimittaa tuotteen Discolandin huoltoon joko postitse tai tuomalla sen myymälän huoltopisteelle. Vastaanotettu huoltotapaus kirjataan asiakastilillesi. Mikäli sinulla ei ole asiakastiliä Discolandille, luomme sinulle sellaisen antamillasi tiedoilla.

 

Kuinka kauan huollossa kestää?

Huoltoaika on n. 10-50 työpäivää siitä hetkestä, kun olemme vastaanottaneet tuotteen huolto-osastollamme. Saat tästä ilmoituksen sähköpostitse. Väliaikatietoja huollosta ei valitettavasti ole saatavilla, mutta ilmoitamme heti, kun huoltotapaus on valmis noudettavaksi tai postitettavaksi.

 

Toimitus Postin kautta

Pakkaa tuote hyvin lähetystä varten, jotta se ei vaurioidu matkalla. Liitä mukaan takuukorjauslomake (pdf), jonka saat asiakaspalvelustamme. Jos et voi tulostaa lomaketta, liitä mukaan kuitti ja paperi, johon kirjoitat yhteystietosi, sekä kuvauksen viasta. 

Toimitus on maksuton, kun käytät sopimustunnusta: 605025.

Toimitusosoite:
Discoland
Huolto
Linnanherrankuja 2
00950 Helsinki
 

Toimitus Matkahuollon kautta

Pakkaa tuote hyvin lähetystä varten, jotta se ei vaurioidu matkalla. Huom. lähetyksen maksimipaino on 30 kg. Liitä mukaan takuukorjauslomake (pdf), jonka saat asiakaspalvelustamme. Jos et voi tulostaa lomaketta, liitä mukaan kuitti ja paperi, johon kirjoitat yhteystietosi, sekä kuvauksen viasta.

Toimitus on maksuton, kun käytät sopimustunnusta: 9501872.

Palautusosoite:
Discoland
Huolto
Linnanherrankuja 2
00950 Helsinki

 

Toimitus myymälän huoltopisteelle

Tuotteen voi toimittaa myymälöiden huoltopisteille, jotka ovat auki myymälöiden aukioloaikojen mukaisesti. Otathan mukaan henkilöllisyystodistuksesi ja kuitin.