Wharfedale TITAN12 Tour Bag speaker cover - Kuljetuspussi 12" Titan kaiuttimille

Tuotenumero
267125
Laadukas pehmustettu kaiutin suoja vetoketjulla, voit käyttää suojaa ja kaiutinta samalla. Kaiutinlaukut / koko Titan-sarjalle Sopii aktiivisille ja passiivisille 12 Kestävä nylon pehmustettu materiaali. Vetoketjulliset osat mahdollistavat kannen pitämisen päällä käytön aikana. Vetoketjulliset osat mahdollistavat myös pääsyn kantokahvaan.Täydellinen kiertueelle muusikoille.
Kysy tuotteesta
Vero 24% | 0%
59,00 €
kpl
Helsingin myymälä:0 kpl
Toimittajan varasto:
Kysy saatavuus
Toimitus vain: 7,90 € - Tai nouda myymälästämme!
Tulossa hyllyyn: 20.09.

Titan Tourbag

Kuten nimestä voi päätellä, Wharfedale Pro Titan Tourbag on tarkoitettu kiertueelle muusikoille, liikkuville DJ:ille ja kaikille ammattimaisille äänisuunnittelijoille ja artisteille, jotka haluavat suojella arvokkaita Wharfedale Pro -kaiuttimiaan. Valmistettu kestävästä, vedenpitävästä pehmustetusta nailonmateriaalista ja irrotettavista osista äärimmäisen käyttömukavuuden takaamiseksi, tämä on toinen helppo tapa varmistaa, että Wharfedale Pro -varusteesi kestää ajan ja eliniän tien päällä.

   

Enemmän suojaa, sama mukavuus

Wharfedale Pro Titan Tourbags lisää poikkeuksellista suojaa Titan Active- tai Passive-kaiuttimillesi, ja säilyttääkseen saman ergonomian ja käyttömukavuuden pussi on suunniteltu kätevästi irrotettavilla etukansiilla, takapaneeleilla, sivupaneeleilla ja kaiutintanko-osilla, jotta voit siirtää ja asentaa kaiuttimia. kaiuttimen ilman, että sinun tarvitsee koskaan ottaa turbalaukkuja pois. Etukansi irtoaa ja näyttää ainutlaatuisen verkkomateriaalin, joka lisää lisäsuojaa ja jättää äänen esteettömäksi.
Lisätietoja
Valmistajan TuotenumeroWP-029401-00A
Tuotelinkit/www/products/portable-market/prx800-series/prx815
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

Lisää tältä tuotemerkiltä