YAMAHA AG06 digitaalinen USB Interface sekä mikseri

Tuotenumero
591016

AG06 digitaalinen USB Interface sekä mikseri. Kun käytät mikseriä Internet-lähetyksiin, sekoita äänentoisto-ohjelmiston ääni mikrofonien ääneen ja palauta signaali tietokoneeseen. Käytä tätä asetusta, kun et ainoastaan lähetä kansiesityksiä, vaan myös luo offline-sisältöä, kuten elokuvia tai podcasteja. 

Kysy tuotteesta
Vero 24% | 0%
279,00 €
Ennakkotilaustuote
kpl
Helsingin myymälä:0 kpl
Toimittajan varasto:
Kysy saatavuus
Toimitus vain: 9,90 € - Tai nouda myymälästämme!

Oletko valmis jakamaan musiikilliset luomuksesi maailman kanssa? AG on ihanteellinen työkalu musiikkisisällön nopeaan ja helppoon tuotantoon suoratoistosivustoille, kuten YOUTUBE LIVE ja USTREAM, online-oppitunneille reaaliajassa tai video- tai äänipodcastien luomiseen offline-tilassa. AG:n studiolaatuinen ääni antaa sisällöllesi ammattimaisen edun voittaa yleisösi ja kasvattaa fanipohjaasi.

LOOPBACK-toiminto Internetin suoratoistoon

LOOPBACK-toiminto mahdollistaa kaikkien mikrofonien, soittimien ja muiden äänilähteiden suoran lähetyksen sekä PC/ Macin tai iPadin taustamusiikin.

Joustava liitettävyys

Koska AG:ssä on phantom-virta, voit liittää monenlaisia mikrofoneja, mukaan lukien ammattitason lauhdutinmikrofonit. Ag:n joustavan Hi-Z-syötteen avulla voit yhdistää laajan valikoiman instrumentteja, kuten kitaroita, bassokitaroita ja syntetisaattoreita. Studiolaatuisilla D-PRE-mikrofonin esivahvistoilla varustettu AG pystyy vangitsemaan ääni- ja instrumentaaliesitystesi erottuvat vivahteet korkearesoluutioisella äänellä.

1-TOUCH DSP tarjoaa ammattimaisen äänen yhdellä kosketuksella

AG:ssä on 1 TOUCH DSP, joka hyödyntää Yamahan uusinta signaalinkäsittelytekniikkaa. COMP/EQ hioo sävyäsi, kun taas EFFECT lisää ympäristön kaikua, ja AMP SIM -kortti tuottaa klassisen, lämpimän putki vahvistimen äänen – kaikki napin painalluksella.

AG DSP -ohjain mahdollistaa DSP-asetusten lisäohjauksen

Windowsin ja MAC:n kanssa yhteensopiva AG DSP -ohjain antaa sinulle lisähallintaa 1 TOUCH DSP -parametreista, kuten COMP, EQ, HPF, Kaipuu ja AMP SIM-kortti. EASY-tila käyttää yksinkertaista intuitiivista käyttöliittymää, kun taas EXPERT-tila antaa käyttäjille yksityiskohtaisemman hallinnan.

Korkearesoluutioinen (192 / 24bit) toisto ja tallennus

AG:n korkealaatuinen muotoilu mahdollistaa 192 kHz / 24-bittisen äänen, joka voi toistaa alkuperäisten tallenteiden hienovaraisimmatkin vivahteet. Jos käytätASIO-yhteensopivaa toisto-ohjelmistoa, voit jopa ohittaa sisäisen Kernal-mikserin ja toistaa alkuperäisen äänen uskollisesti. AG:n 192 kHz/24-bittinen äänenlaatu sopii erinomaisesti analogisten äänitteiden puhtaimman toiston sieppaamiseen arkistoidessasi arvokasta kokoelmaasi.

Koskaan ei tiedä, minne musiikkisi vie sinut. Yksinkertaisesti liittämällä yhteensopivan iPadin ja USB-mobiiliakun AG: stä tulee ihanteellinen mobiiliääniliitäntä muusikoille ja äänisuunnittelijoille liikkeellä. Tämä vaatimaton kokoonpano voi muuttaa iPadisi mobiilistudioksi tai jopa virtuaaliseksi instrumentti-suorituskykyalustaksi, jonka avulla voit tuottaa korkealaatuista musiikkia missä ja milloin tahansa.

USB-väyläkäyttöinen tai mobiiliakku 

AG voi toimia USB-väylän teholla, jolloin ulkoista sovitinta ei tarvita. AG: tä voidaan ajaa myös mobiiliakulla käytettäväksi iPadin kanssa, joka ohjaa käyttäjiä todellisella mobiilimiksaus- ja ääniliitäntäratkaisulla.

Luokan vaatimusten mukainen tila iPad-yhteydelle

AG on yhteensopiva Applen toisen sukupolven iPadin tai uudemman kanssa, joten voit luoda korkealaatuista tallennusta ja toistoa iOS-yhteensopivalla musiikkisovelluksella, kuten Cubasis.

* Apple iPad -kameraliitäntäsarja / Lightning–USB-kamerasovitin vaaditaan

Cubasis LE Multitouch Sequencer iPadille

Cubasis LE Multitouch Sequencer iPadille

"Cubasis LE" on saatavilla App Storessa. Sinun tarvitsee vain kytkeä iPad AG06: een, jotta se toimii. Cubasis LE on kompakti versio Steinbergin virtaviivaisesta, monikosketteisesta sekvensseristä iPadille, joka tarjoaa saman ilmeen ja tuntuman isoveljelleen Cubasisille. Erityisesti nopeaan ja helppoon käyttöön suunniteltu Cubasis LE tekee tallentamisesta, muokkaamisesta ja sekoittamisesta helppoa. Cubasis LE asettaa kosketus-intuitiiviset tuotantotyökalut käsiisi, mikä avaa uuden mahdollisuuksien maailman luovuudellesi.

* Apple iPad Camera Connection Kit/ Lightning–USB-kamerasovitin ja USB-mobiiliakku vaaditaan.

Yhdistämällä huippuluokan D-PRE-mikrofonin esivahvistimet 192 kHz / 24-bittiseen äänikykyyn, kompaktissa mutta kattavassa suunnittelussa AG on täydellinen muusikoille ja musiikin harrastajille, jotka haluavat säveltää, nauhoittaa ja sekoittaa musiikkiaan virtaviivaisella asennuksella tinkimättä äänenlaadusta. Windows- tai Mac-tietokoneellesi ladatun Kuuban tekoälymusiikin tuotanto-ohjelmiston avulla sinulla on kaikki mitä tarvitset musiikin tallentamiseen korkealaatuisella äänellä.

CUBASE AI Music Production Software 

AG sisältää Cubase AI:n (lataus), joka tiivistää säveltämis-, tallennus-, muokkaus- ja sekoitustoiminnot, jotka perustuvat alan standardiin Cubase-musiikin tuotanto-ohjelmistoon, jolloin voit aloittaa musiikin tuotantoprosessin heti.

  AG06 AG03
I/O Phantom-voima + 48 V + 48 V
Syöttökanavat Mono[mikrofoni/viiva] 2 mukaan lukien HEADSET-mikrofoni (Plug-in Power) 1 mukaan lukien HEADSET-mikrofoni (plug-in Power)
Stereo[LINJA] 2 1 mukaan lukien kitaratulo (Mono)
SITÄ 1 1
Lähtökanavat STEREOT ULOS 1 -
VALVO ULOS 1 2
PUHELIMET 2 mukaan lukien KUULOKEPUHELIMET 2 mukaan lukien KUULOKEPUHELIMET
Bussi Stereot: 1 Stereot: 1
Syöttökanava-funktio TYYNY 26 dB 26 dB
PEAK-MERKKIVALO LED syttyy, kun signaali saavuttaa 3 dB leikkaustason alapuolella LED syttyy, kun signaali saavuttaa 3 dB leikkaustason alapuolella
Junan suorittimet DSP CH1: COMP / EQ, EFFECT (SPX Reverb) ; CH2: AMP SIM, EFFECT (SPX Kaiut) CH1: COMP / EQ, EFFECT (SPX Reverb)
Tason mittari USB-lähtötaso; 2 x 2 pisteen LED-mittari [PEAK, SIG] USB-lähtötaso; 2 x 2 pisteen LED-mittari [PEAK, SIG]
USB USB-ääni: 2 IN / 2 OUT, USB Audio Class 2.0 -yhteensopiva, Näytteenottotaajuus: Enintään 192 kHz, bittisyvyys: 24-bittinen USB-ääni: 2 IN / 2 OUT, USB Audio Class 2.0 -yhteensopiva, Näytteenottotaajuus: Enintään 192 kHz, bittisyvyys: 24-bittinen
Tehovaatimukset DC 5 V, 500 mA DC 5 V, 500 mA
Tehonkulutus Max. 2,5 wattia Max. 2,5 wattia
Järjestelmävaatimukset SITÄ Windows 7 tai uudempi / Mac OS X 10.7 tai uudempi Windows 7 tai uudempi / Mac OS X 10.7 tai uudempi
Mitat IN 155 mm (6,1 tuumaa) 129 mm (5,1 tuumaa)
H 63 mm (2,5 tuumaa) 63 mm (2,5 tuumaa)
D 202 mm (8,0 tuumaa) 202 mm (8,0 tuumaa)
Nettopaino 1,0 kg (2,2 paunaa) 0,8 kg (1,8 paunaa)
Asetukset Jalkakytkin: FC5, mikrofonitelineen sovitin: BMS-10A Jalkakytkin: FC5, mikrofonitelineen sovitin: BMS-10A
Toiset Jalkakytkin: EFFECT Mykistys päälle / pois päältä, Käyttölämpötila: 0 - + 40 °C Jalkakytkin: EFFECT Mykistys päälle / pois päältä, Käyttölämpötila: 0 - + 40 °C
Lisätietoja
Valmistajan TuotenumeroCAG06
Tarjous voimassa24.10.2021
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

Lisää tältä tuotemerkiltä