Tietoa meistä

Discoland Oy on suomen suurin johtava valo-, ääni- ja esitystekniikan maahantuoja ja jälleenmyyjä, joka on palvellut asiakkaitaan yli 30 vuoden ajan. Discoland Oy tarjoaa asiakkailleen suuren valikoiman tuotteita harraste ja ammattikäyttöön niin myymälässä kuin verkkokaupassa. Discoland on toteuttanut tapahtumateknillisiä ratkaisuja mm. yökerhoihin, kouluihin, kylpylöihin, hotelleihin ja risteilyaluksille. Yli 30 vuoden kokemus, vahva osaaminen ja jatkuva panostus tuotevalikoiman ja asiakaspalvelun kehittämiseen ovat kasvattaneet Discolandista yhden alan kattavimman palveluyrityksen.

 

Asiakaslähtöistä palvelua

Tarjoamme laadukasta palvelua kaikille asiakkaillemme. Haasteisiin tottuneet asiakaspalvelijamme opastavat mielellään niin helpoissa kuin haastavemmissakin asioissa. Tarjoamme niin suurin kuin pieniin projekteihin laadukkaan suunnittelun, asennuksen, toiminnan tuen, ja huollon. Discolandissa tärkein tavoitteemme on tyytyväinen asiakas. 

 

Ammattitaitoinen henkilöstö

Osaava ja kannustava henkilökuntamme ovat yrityksemme perusta. Discoland panostaa henkilökunnan jatkuvaan kehitykseen ja koulutukseen, jotta voimme tarjota asiakkailemme alan parasta palvelua.

 

 

Juha Salko
Toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja Juha Salko